Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Aim/ban itp

Burmistrz :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , chodzi mi o to ,że są serwery gdzie mozna grać tylko z aimami i teraz kolejne pytanie czy jak zagram na aimie i dostane bana na jakimś serwie czy na origin czy na co bo nie ogarniam tego ?

Opublikowano

Po pierwsze, nie wiem, gdzie dowiedziałeś się o tych serverach, które nie istnieją. Po drugie, jeśli używasz Hacków detected, dostajesz bana na GGC Stream, które blokuje ci dostęp na dany server na całym koncie - nie pojedynczej postaci.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

LOL. Dzis sobie pyknąłem w bfh na kiedys przynajmniej zbanowanym koncie z GOLDEN AK74!! Wbijam na serwer z ggc, wszystko wporzo. Wyłączam gre, załączam bota KTORY JEST DETECTED , wbijam na serwer i co? I dupa. Pojawia mi sie informacja ze serwer jest GGC streamed i moj nr. Albo mają zjebane zabezpieczenia albo oszukałem system :D

Opublikowano

Chłopie, wejdz w Wyszukiwanie gier i tam odznacz zeby zostalo tylko TDM (team death match 50-50) i tam poszukaj serwerow Only Aim... a wgl juz mnie to wkurza bo co gram to ludzie nawet po 30lvl chodza i zabijaja albo ze snajpa mimo ze jestem 5km od niego to we mnie wali a ja niewidzialny, no poprostu mnie szlak trafia.

Opublikowano

Dlatego mowie, ze mają to w dupie, bo wolą jakies chujwe sety robic, ktore frajerzy kupią. GGC wg mnie posysa i gowno robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...