Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] PandoraaMT2 mapy na modzie.

Kosiarz80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po pobraniu moda na pandoramt2 ok wszystko działa oprócz map tych 110 120 150 nw może jeszcze któreś. Więc zrobiłem wszystko tak jak tutaj w tym poradniku na stronce moda , robiłem to dawniej jak pandora stała jeszcze na plikach 2010 i mapy działały http://www.metin2mod.tk/mapy.html . Teraz gdy zrobię wszystko tak samo pokazują się tylko itemy czyli zbroje nie są białe itp. ale nadal gdy zrobie tp na mapę np. 150 to czarny ekran. Męczyłem się z tym i jakoś nie dałem rady a spotykam na tych mapach kolesi grających na modzie i nw jak to ogarnąć. Pomożecie jakoś ?

Opublikowano

Jak Ty w ogóle moda uruchamiasz, bo mi wyskakuje okienko z pytajnikami jak ma się mapka z postacią włączyć? (nie wiem jak Ci pomóc, ale jak pomożesz to pokombinuje u ja też spróbuję pomóc)
Mój problem: po wgraniu moda do pandory tak jak napisałem, loguje się do zmiany, a potem dalej nie ,mogę, bo pytajniki wyskakują i wyłącza metka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...