Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Całkiem Nowe Zbroje 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynając od dawna na forum nie pojawiało się nic konkretnego typu zbroje bronie dla tego chciałbym się z wami podzielić paczką zbroi z czego to jeszcze nie wszystko .....

Pewnie niektórzy ludzie będą pisać a to z tego servera nie piszcie nawet tak bo będe to zgłaszał jako spam skad je mam to jedynie moja sprawa i nie mam obowiązku się tym dzielić z nikim ! .

+ Strasznie mnie denerwuje zachowanie ludzi na forum którzy myślą że są cwani a ja im powiem że nie są tak cwani jak sie im zdaje ! :) udostępnie zbroje i nikt mi nie zabroni .

Czego z zbroi nie może sobie skorzystać ktoś kto stawia server Hamahi i bardzo mu się podobają jak dla mnie zbroje sa bardzo ładne za kilka dni dodam kolejną paczkę ^^

1377015004-U891712.png

http://www.sendspace.pl/file/444010db39745cdc7b87ec1/zbroje

Hasło do paczki to ; mpcforum.pl

żeby pobrać wystarczy kliknąć pobierz

1377015012-U891712.png

1377015017-U891712.png

1377694602-U891712.jpg

1377694825-U891712.jpg

@edit

Ikony zbroi są w paczce

Uczeń
Opublikowano

Nawet fajne zbroje :) Tylko jak zawsze problem stanowią ikony do zbroi , sa w paczce czy trzeba samemu robic?

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Mi te zbroje za bardzo przypominają Gothica 3. Fakt, faktem są ciekawe, ale my raczej nie użyjemy :)

Like za wstawkę.

Ps. takie trochę rozmyte są :O

linki poza mpc

Opublikowano

Mi te zbroje za bardzo przypominają Gothica 3. Fakt, faktem są ciekawe, ale my raczej nie użyjemy :)

Like za wstawkę.

Ps. takie trochę rozmyte są :O

my czyli całe mpcForum haha dobre śmiesznie sie wypowiadasz

co jest rozmyte zbroje w grze lepiej wyglądają ss jest rozmyty bo kon w jpg za duzo zajmował na forum

a czy gdzieś jest napisane dajcie mi like dajcie mi like bo zaraz pokasuje download ?

Opublikowano

Fajne Fajne LassKai w grze innaczej by to wyglądało niż w prezentacji :)

Opublikowano

my czyli całe mpcForum haha dobre śmiesznie sie wypowiadasz

co jest rozmyte zbroje w grze lepiej wyglądają ss jest rozmyty bo kon w jpg za duzo zajmował na forum

a czy gdzieś jest napisane dajcie mi like dajcie mi like bo zaraz pokasuje download ?

My czyli ja i technik z którym pracuje nad serwerem, ale masz racje nie powinienem tak pisać na forum publicznym (Pytanie się rodzi gdzie ja napisałem, że my jako całe mpc?).

Zbroje są rozmyte, chyba dobrze widzę... Jedyny plus taki, ze są z ikonkami.

"Pewnie niektórzy ludzie będą pisać a to z tego servera nie piszcie nawet tak bo będe to zgłaszał jako spam skad je mam to jedynie moja sprawa i nie mam obowiązku się tym dzielić z nikim ! ."

A właśnie, że w świetle prawa to masz taki obowiązek, modele 3D to już nie pliki serwerowe one są legalne.

Stary poważnie? Każdy ma prawo pisać co chce i może podać źródło, a ty to sobie możesz. Samo źródło jednak i tak wypada podać, chociażby z szacunku dla autora i uznania jego autorstwa w pewnym sensie, już nie mówiąc o tym obowiązku.

Dałem ci like, bo chociaż to wygrzebałeś i tego tu nie było, no ale jak nie potrzebujesz to zabiorę i dam komuś innemu :)

Tak ogólnie to te zbroje też nie pasują do siebie ale nigdzie nie napisałeś, że to set to się nie czepiam.

linki poza mpc

Opublikowano

My czyli ja i technik z którym pracuje nad serwerem, ale masz racje nie powinienem tak pisać na forum publicznym (Pytanie się rodzi gdzie ja napisałem, że my jako całe mpc?).

Zbroje są rozmyte, chyba dobrze widzę... Jedyny plus taki, ze są z ikonkami.

"Pewnie niektórzy ludzie będą pisać a to z tego servera nie piszcie nawet tak bo będe to zgłaszał jako spam skad je mam to jedynie moja sprawa i nie mam obowiązku się tym dzielić z nikim ! ."

A właśnie, że w świetle prawa to masz taki obowiązek, modele 3D to już nie pliki serwerowe one są legalne.

Stary poważnie? Każdy ma prawo pisać co chce i może podać źródło, a ty to sobie możesz. Samo źródło jednak i tak wypada podać, chociażby z szacunku dla autora i uznania jego autorstwa w pewnym sensie, już nie mówiąc o tym obowiązku.

Dałem ci like, bo chociaż to wygrzebałeś i tego tu nie było, no ale jak nie potrzebujesz to zabiorę i dam komuś innemu :)

Tak ogólnie to te zbroje też nie pasują do siebie ale nigdzie nie napisałeś, że to set to się nie czepiam.

Autorem konwertowania zbrojek jest Baso i jemu należą się podziękowania.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Mi także nie wpadły do oka z tego względu że według mnie nie pasują całkiem do gry Metin2.

Poza tym chyba już je gdzieś widziałem :D

Ale + leci za chęci :P

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Albo mi się wydaję albo w tych zbrojach są zmienione tylko tekstury, sam nie wiem no ale pozostawię jedynie lajka. Aaa...tak jak wyżej ktoś napisał, jeżeli praca jest skopiowana to jednak warto podać linka do oryginalnego tematu. Jeżeli ty nie jesteś autorem, lub autor nie zezwolił na kopiowanie to wiedz że jest to przywłaszczenie czegoś , czego ty osobiście nie wykonałeś.

Nie rozumiem tego zdania "Czego z zbroi nie może sobie skorzystać ktoś kto stawia server Hamahi i bardzo mu się podobają..." , czyli osoba która stawia serwer na hamaku nie może skorzystać ze zbrój które wstawiłeś?

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Albo mi się wydaję albo w tych zbrojach są zmienione tylko tekstury, sam nie wiem no ale pozostawię jedynie lajka. Aaa...tak jak wyżej ktoś napisał, jeżeli praca jest skopiowana to jednak warto podać linka do oryginalnego tematu. Jeżeli ty nie jesteś autorem, lub autor nie zezwolił na kopiowanie to wiedz że jest to przywłaszczenie czegoś , czego ty osobiście nie wykonałeś.

Nie rozumiem tego zdania "Czego z zbroi nie może sobie skorzystać ktoś kto stawia server Hamahi i bardzo mu się podobają..." , czyli osoba która stawia serwer na hamaku nie może skorzystać ze zbrój które wstawiłeś?

takie posty pisze sie na pw a nie dla uzyskania większej ilości i co podasz mnie do sądu za przywłaszczenie . ?

a jak nie rozumiesz tego co pisze to nie udzielaj się w tematach najlepiej bo szkoda mi czasu i nerwów na odpowiadanie

Opublikowano

takie posty pisze sie na pw a nie dla uzyskania większej ilości i co podasz mnie do sądu za przywłaszczenie . ?

a jak nie rozumiesz tego co pisze to nie udzielaj się w tematach najlepiej bo szkoda mi czasu i nerwów na odpowiadanie

Nie rozumiem co piszesz, ponieważ piszesz bezsensu. Poza tym ja tylko dałem ci dobrą radę, nie miałem na celu urażenia twojej dumy. Jest to forum publiczne więc mogę wypowiadać się w każdym temacie, jeżeli co to nie pasuje to mnie zbanuj :).

signjpg_swwrens.jpg

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...