CzAcHa9811 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Szukam dobrego pluginka na klasy w MC. ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino934 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 możesz samemu zrobić taki plugin lub stworzyć w pluginie permissionex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 bPermissions, PermissionsEx yo,uwazam za najlepsze. Moge pomoc ci w configuracjach jak bedxiesz mial problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAcHa9811 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bardziej chodzi mi o klasy które będę mógł ulepszać itp. Np. wyższy skok, szybszy bieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikoysk Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 W Skript, da Ci wiele możliwości w łatwy sposób. Jeżeli coś trudniejszego, to Lua lub ostatecznie JavaScript. Jeżeli ogarniesz Jave, to również w niej możesz sobie napisać. <br /><br />Z gotowców, to np. Heroes :p dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsserorXxX Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No niewiem w permission ex fajnych klas nie stworzysz co np nabijasz lvl ,ulepszasz klase,skille ja osobiscie polecam plugin Heroes albo TheArcher mozna znalezc na oficjalnej stronie bukkit Pomoglem??? Daj Like:) Niedlugo Tworze Serwer:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaczeqPr Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 nie chce mi sie pisac wiec tylko popieram użytkownika asserorXxX Lat: 16Nick: ImzymiereZbuduje spawn na twój serwer or something pisz pw Prezka HERE: http://www.mpcforum.pl/topic/1530625-zostanę-budowniczym-głownie-fantasy-oldtime/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic325325 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 nie chce mi sie pisac wiec tylko popieram użytkownika asserorXxX to po co piszesz jak ci sie pisać nie chce @topic Jak piszą inni, plugin heroes lub zrób własny plugin w javie i wgraj go na server tylko jeśli będziesz pisać plugin bez żadnej pomocy np. zdekompilowanego jara heroes to troche ci to zajmie ale to już twój wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Minecraft Classes wgraj, bardzo dobry plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.