Insidious Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam,Otóż szukam programu którym można nagrać mecze z gry " League of legends" lecz, nie chodzi mi o typowe programy takie jak "FRAPS etc.".Szukam programu typu LOL recorder, ale gdy bym odtwarzał filmik chciałbym aby było widać:-GOLD,-STATY,-ITEMY.Zamieszczę obrazek dla lepszego zrozumienia. :P http://imageshack.us/f/827/98ov.png/ Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Action! lub Bandicam , możesz też nagrywać pierw w LOL replay a potem tymi programami . Odnośnik do komentarza
NexyIki Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jeżeli dobrze zrozumiałem chcesz mieć możliwość oglądania nagranego meczu z trybu spectatora? Jeżeli tak to pobierz LoL recorder (inny program tego typu nie jest mi znany). Odnośnik do komentarza
Insidious Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza
NeQsu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 @up ma racje Lol Recorder jest najlpeszym programem, wszystko ładnie wygląda korzystam z niego i jestem zadowolony : Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.