BombaPizmu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 xxx Odnośnik do komentarza
Paweu. Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Usuń link do forum. Czas 2h Odnośnik do komentarza
Mr.Nuke Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Bardzo dużo się dowiedziałem z tej zapowiedzi. To wgl. jest zapowiedź czy reklama innego forum, bo na reklamę mi to wygląda. Oczywiście zgłoszone, brak skanu i link do konkurencyjnego forum Ps. Przestańcie łosie pokroju autora tego tematu syfić w zapowiedziach, bo was znajdę i zaszlachtuje ~ dziękuje za uwagę. Do autora tematu: linki poza mpc Odnośnik do komentarza
Indented® Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 forum darmowe, ts tez a dedyk? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
BombaPizmu Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 forum darmowe, ts tez a dedyk? ts nie darmowy to jest hamachi nie dedyk Bardzo dużo się dowiedziałem z tej zapowiedzi. To wgl. jest zapowiedź czy reklama innego forum, bo na reklamę mi to wygląda. Oczywiście zgłoszone, brak skanu i link do konkurencyjnego forum Ps. Przestańcie łosie pokroju autora tego tematu syfić w zapowiedziach, bo was znajdę i zaszlachtuje ~ dziękuje za uwagę. Do autora tematu: to że masz głupią twarz to każdy wie zapowiedź jest po to żeby powiedzieć że serwer będzie a nie od razu wszystko pokazać ... Odnośnik do komentarza
EpicPoster Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Już wszystkiego się dowiedziałem o serwerze z prezki nie zagram :> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.