PanNike Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cześć , chcę się was zapytać jeśli ktoś zrobi serwer to może Mi go przesłać cały? Jeśli tak szukam osoby który zrobi Mi serwer , Chodzi tylko aby działał nic nie dodować nie trzeba tylko żeby był ON . Daje 10 like +5 i jeszcze się dogadamy . Jest może taki poradnik który tylko polega na zrobieniu serwer dla sibie ? bez zadnych hamachi czy innych rzeczy , Nawet niech będzie zrobione all ? Proszę o pomoc daje like za dobrą odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSuU Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pliki serwerowe tak, maszyn raczej ludzie sobie nie wysyłają choć wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek10pogon Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 tak mi się coś wydaje że nie do końca wiesz na czym to wszystko polega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNike Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Proszę o zamknięcie tematu - Nieaktualne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Temat nieaktywny od 3 dni. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.