Skocz do zawartości

problem z temperatura grafiki

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

siema zapraszam do lektury :> niedawno dalem kompa do informatyka od razu po zakupie po wgrywał mi tam wszystko oraz program Asus Gpu Tweak i po podkreceniu rdzeni czy jak to sie fachowo nazywa temperatury karty zaczely byc bardzo duze ( w sensie podskoczyly o duzo a nie tak jak normalnie) tak do 50 stopni pod czas grania (jak mu nie dawalem) potem ( jak przywiozlem go) do 60, teraz mam kompa po formacie znowu od niego nie ma juz tego programu i gram w Medal Of Honor 2010 temepratura grafiki idzie do 72 stopni reszta podzespolow do 60 nawet duzo mniej, mam zamiar kupic bf3 ktory jest wymagajacy i co teraz ma mi sie grafika spalic? Mam 3 lata na nią gwarancje ale to co wolalbym zeby sie nic nie dzialo, czy jesli ten program jest usuniety ma on jakies zastosowanie? i jak go wgram to bedzie podkrecone czy od zera wszystko tak go zainstaluje zmniejsze wszystko jak bylo. wiem ze jest to wina tego programu bo zanim go nie było i odebrałem pc z serwisu to bylo ok, a po podkreceniu zaczely skakac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum problem z temperatura grafiki   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...