Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA IV [GRA ZACINA SIĘ]

Hardcore135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich...

Przeglądałem wiele forów i bylo tam dużo wpisów w tym temacie lecz żadne rozwiązanie nie pomogło mi..

A więc tak, mam oryginalną grę GTA IV PREMIUM GAMES.

Zainstalowałem normalnie bez problemów, użyłem oryginalnego klucza produktu z książeczki w pudełku z grą.

Po uruchomieniu gry zaczął się tzw. pokaz slajdów... Wszystko laguje, zacina się podczas gry jak i również podczas filmików, tych przy starcie gry...

Próbowałem zmienić wersję gry patchem 1.0.7.0 ale to nie pomogło wcale...

W grze zmieniłem ustawienia grafiki na minimalne,jakość tekstur itd. ustawiłem na najmniejsze, to trochę pomogło ale nie wiele...

Trzeci sposób to teraz popularny podobno sposób w tym temacie a mianowicie wyłączenie dziennika zdarzeń...

Tak dobrze myślicie... To również wcale nie pomogło... Nie mam już pomysłów, może mój komputer jest naprawde na tyle słaby?

Doradźcie coś ;p Bo zależy mi na tej grze :D

Oto opis mego "cudnego" sprzętu:

System operacyjny: Windows XP Professional z dodatkiem SP3.

Procesor: Intel Pentium 4 630, 3000MHz (15x200).

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 430 (1024MB)

Karta dźwiękowa: Intel 820801GB ICH7 - High DeDefinition Audio Controller [A-1]

2.00GB RAM

Dodam jeszcze iż wszystkie sterowniki zostały poprawnie zaaktualizowane,komputer został przeczyszczony CCleanerem i przeskanowany trzykrotnie antywirusem o nazwie Norton Internet Seciurity .

Proszę o POMOC! ;D

Opublikowano

Ok. xD ale narazie powstał kolejny problem. nagle gra się nie uruchamia O_o.

Wcześniej włączała się normalnie a teraz wyskakuje logowanie do "Social Club" po kliknięciu play offline logowanie znika i gra sie nie uruchamia.

Zarówno jak i po wpisaniu adresu e-mail i hasła logowanie znika i gra się nie włącza.

Dodam że wcześniej instalowałem ten patch 1.0.7.0 ale gra działała a teraz tak nagle coś O_o

Opublikowano

Spróbuj Gry z patchem 1.0.4.0. Daje on więcej FPS, ale w multi nie pograsz, choć skoro grasz offline to nie powinien być problem. :) Radzę odinstaować i zainstalować ponownie, a następnie ten patch. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...