Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o ap shaco :D?

daniplo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Useless w lacie. :) Lalki nic nie biją, a E ma dość duży cd.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Useless w lacie. :) Lalki nic nie biją, a E ma dość duży cd.

w early useless :) 3 lalki adc w 2 sec zabijaja a na E + lich bane potrafi adc zabic :)

Opublikowano

Wtedy twoja passywka robi się useless ( no chyba, że z Lich-em ).

Oprócz puszczenia klona i walnięcia z "e" tak na prawdę nic nie zrobisz w TF-ie,a te twoje pacynki w Late robią się minionami, które fearują i nie dają kasy.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Według mnie to tylko do zabawy na normale/boty. Pacynki mogą coś zrobić jedynie w early/mid, mozna z nich zrobić fajnego trap'a przy enemy red zabijając bez problemu wrogiego junglera, natomiast ludzi z lane ciężko w jakikolwiek sposób zwabić w te pacynki (ew. można blitz+shaco, to wtedy można w nie wciągnąć opponenta). Sztylet z E ma dmg, można z niego coś zrobić, a klon z ulta ma dmg wręcz ogromny - czasem wystarczy on sam by zabić przeciwnika. Niestety w late game niewiele zrobi i jest bardzo słaby w tfach.

Opublikowano

Kumpel zrobił AP Shaco pentę lalkami więc nie takie useless.

Na zabawy, normale/boty można pograć ale na rankedy bym nie polecał

Opublikowano

Raz trollowałem sobie Shaco pod AP.

Ale totalna nuda -.-

Po za ultem nic nie robisz ;p

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

hehe KOSA, 2/3 shacki (lalki) postawisz w krzaki to adc już zabijasz

do tego ''E'' jest 1=1 tzn masz 360ap to zadasz dodatkowe (+360) dmg.

Ulti też ładnie ciska, mam shaco i gram nim więcej AP niż AD ;)

Opublikowano

Sądzę, że chujowy.

Ale kajty ma spoko. For fun jak najbardziej.

W normalniej grze niema na czym polegać. Wybuch klona robi nawet spoko aoe dmg, ale ciężki nim dobrze wbić. "e" zbyt mały dmg ze zbyt dużym cd, pacynki także losowe.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Bo jest chujowy i tego nie zmienisz.

Co w nim takiego dobrego? klon bijący 900 ap dmg? wy chyba nie wiecie, że 90% goldów + użyje mózgu i nie będzie napierdalać jak debil w tą lalkę.

boxy - padłem gdy przeczytałem @up'ów. ADC zabija się 3 pacynkami? zabawne kurwa, no chyba na 2 poziomie, ale to wtedy gdy enemy ma iq mniejszym niż but i wchodzi w krzaki bez pink'a podczas gdy jungluje srako.

E jest gówniane i nic tego nie zmieni. A NIE, SORRY TO JEST NAJLEPSZY SKILL EVER JAKI MOGLI WYMYŚLIĆ!!! ON MA 1.0 W PRZELICZNIKU. O KURWA BETTER NERF SHACO - SO OP!!!!!!

Był dobry, ale gdy boxy stały w chuj długo, a q miało 2 razy większy zasięg.

Takie szmaty grające na rankedach ap shaco powinny dostać perma. Bez wyjątków. Przez low'ów udających jacy to są pro gdy grają srako przegrałem z 40 rankedów.

Gówno w mid, late game. Co najwyżej zada 200 dmg z pacynki i użyje raz e w tf'ie... ale co do pacynek to tylko bajka, bo na silv1+ pinki nie są czymś obcym.

Do brązu w sam raz! kolega wychodził heimerem adc i potem szpanował w szkole... Boty grają lepiej, ale cóż, shaco będzie lepszym champem do gry w gruzie, bo heimer wymaga skilla, a on stawiania pacynek gdzie popadnie. Prawie jak teemo, tylko, że teemo coś robi w late...

Pjona

graphic.png

Opublikowano

A co sądzicie o Sonie adc???? OP w uj xD w late każdego nawet Dariusa z 5k HP trzema hitami pokona, bez kitu....

A tak na prawdę, moim zdaniem usualess pod ap i tyle, zawsze pod ad go widzialem. Zreszta masz postac idz testuj na botach oby dwa buildy a nie robisz temat, z ktorego zrobila sie dyskusja.

Opublikowano

Bawiłem się trochę AP Shaco na ARAM'ach i powiem tak - działa, odpowiednio użyte nawet bardzo. Aczkolwiek jak wyżej mówiono useless w late, chociaż mało osobiście mogę mówić o Shaco, bo grałem nim tylko pare meczy i zawsze bardzo źle wykorzystywałem pajacynki :v

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Na początku wkur.. e :D ale w late, napek.

Jedynie te klony mieszają, bo ja gram więcej 3vs3 niż 5vs5, grałem przeciwko shaco ap parę razy i można się pogubić, ale co z tego? jeżeli reszta jego teamu nie jest feednięta lub niema jakiejś wielkiej farmy, i grają jak lamy to on sami nic nie zrobi.

Na początku mocne to:P nawet ładne DMG, no i wkurza.

@Lioo ;D - Dobre :D.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...