kubadobry11 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czesc, prosilbym o podanie builda na jaxa do jungli oraz napisanie mi w skrocie jakie combo na nim robic. Z gory dzieki Wracam do gry, zaklinam się na Boga, Tu nie ma opowieści o drogich samochodach. Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści, Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertoi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 e,zalaczasz w i doskok z Q merki/tabi gunblade mallet/warmog omen wit's end sytuacyjnie - cos na armor albo mr, lub tez hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jutrojembekon Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kombo: Na zwyczajnego przeciwnika: E -> W -> Q -> aktiv E -> autoataki -> ignite Na przeciwnika, który ma ogromny dmg z autoataków: W -> Q -> E -> autoataki -> ignite (e użyte później by zdodge'ować nim autoataki przeciwnika) Build: Botrk Tabi/Merkurki Trinity Randuin Guinsoo Coś sytuacyjnego - najlepiej pod survi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qinia Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kombo : e,w,q Mój build jest dosyć specyficzny bo potrzeba tanky topa Butki sytuacyjne Gunblade Botrk Guinsoo Frozen mallet Bloodthirster Mam taki spell vamp i lifesteal że jestesmy mistrzami 1 vs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.