BOOMfycykszy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 witam, nie posiadam tej tabelki z pogrubianiem , zmiana koloru itd. Zauważyłem, że gdy wyczyszczę ciasteczka to przez 5 mniut wszystko smiga. Niestety po 5 minutach znów jej nie widać . // Pisałem do techse, napisał że zna ów problem i zostanie usunięty. Minęły już 2 tygodnie i dalej nic z tym nie zrobił . "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
Kashido Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Od instalj i zainstaluj od nowa przeglądarke ? bądz zresetuj ustawienia fabryczne. Odnośnik do komentarza
Goooogle Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 USUN Ciasteczka oraz całaaaa historie. I ciesz sie 5 minutową poprawą. MPC nic z tym nie robi bo im sie nie chce. Równiez to mam i nie mam zamiaru usuwac ciagle historie. Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Od instalj i zainstaluj od nowa przeglądarke ? bądz zresetuj ustawienia fabryczne. Niestety, to nie zależy od przegladarki, na innych tez nie dziala "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 USUN Ciasteczka oraz całaaaa historie. I ciesz sie 5 minutową poprawą. MPC nic z tym nie robi bo im sie nie chce. Równiez to mam i nie mam zamiaru usuwac ciagle historie. dokładnie ;/ "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 reff "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No i po co piszesz, problem jest z oprogramowaniem forum, niektórzy go mają inni nie i ciągłym narzekaniem nie zmienisz stanu do czasu usunięcia błędów. If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Odśwież rozmowę z techse na PW. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Odświeżalem, już wysłałem do niego ok. 20 wiadomosci i zero odzewu. "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
Wery Fany Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 techse nie może wszystkiego zrobić na raz, na pewno gdzieś tam w notatkach ma ten problem i z czasem się nim zajmie. Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 z czasem ? bez przesady... od 9 sierpnia go męczę i nic nie zrobil .... "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 reff "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Odświeżam. "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 reff "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Odświeżam. "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
Kaltha Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 mam ten sam problem , nic nie pomaga a jest to uciążliwe . Technik też nie daje odzewu :/ Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Zamiast do technika spróbujcie napisać do Antixa aby to komus zgłosił gość zdejmuje mi % i jeszcze nie zdarzyło mi sie żeby odpowiadał mi dluzej niż pół dnia Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Anseluti Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Tak trudno nauczyć się znaczników bbcode? ciekawe jest tylko dlaczego jedni mają a drudzy nie lolol Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Odświeżam. "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 reff "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Napisz na PW do Miszczu. On jakoś pomagał paru osobom które miały z tym problem z tego co wiem :3 Odnośnik do komentarza
BOOMfycykszy Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 REFF "Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogławypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dlagłupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkciesławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 REFF Może zamiast refac napisz do Miszcza czy Atixa jak radzą ludzie wyżej Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.