Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra się Frezzuje

MixxxMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam zainstalowany patch 1.0.7.0 i crack 1.0.7.0 i co minute lub dwie gra się Frezzuje i tylko jedno co można to wyłączyć grę.

Specyfikacja:

msvh.jpg

gyih.jpg

trmf.jpg

myxh.jpg

Sterowniki są aktualne.

P.S. Mam oryginalne 2 płyty + pudełko + mapa + instrukcja. Całość została zakupiona w Holandii, tylko nie mogę znaleźć kodu seryjnego do gry, więc pobrałem cracka.

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Hm... może masz za duże detale jak na swój PC?

Użyj commandline, zmniejsz detale i dobrze by było gdybyś defragmentował dysk systemowy jak i ten z grą. ;)

Opublikowano

800x600, wszystko na low/off, zasięg widzenie to 5, widoczne detale 5, ilość pojazdów 1. Masz jakiś poradnik dotyczący commandline?

@Edit Na laptopie wszystko na low, 1024x(cośtam) 10,5,5 i ma spokojnie 25-35FPS. 1RDZEŃ 2.00GHz, 3GB RAM DDR2, hd series 3200

4455415860.png

lenovo

Opublikowano

A macie jakiegoś innego bo ja mam razora. I misja Czysta Ucieczka nie działa bo vlad nie dzwoni po ukradnięciu auta :/

4455415860.png

lenovo

Opublikowano

No, z prockiem 1.2 ghz to nie wiem jak Ty chcesz grać. Co do commandline :

-renderquality 0 -shadowdensity 0 -texturequality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -novblank -norestrictions -width 320 -height 240 -safemode -minspecaudio -noprecache -nomemrestrict -availablevidmem 0.53 -percentvidmem 100 -refreshrate 60 -forcer2vb -noswapdelay -stereo -framelimit 0 -disableimposters -framelockinwindow 60 -usedirectinput -notimefix -minspecaudio -nomemrestrict

Co do cracka, jest pare wersji razora. pobieraj wszystkie, w którymś musi działać :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rozwiązane do zamknięcia.

Pomogło przeniesienie się na patch 1.0.4.0 lub 1.0.3.0 (nie pamiętam) :)

4455415860.png

lenovo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...