Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] 1 brakujący RP

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa jest prosta, brakuje mi 1rp, wiem że już nie dają brakujących RP, kiedyś dawali, ale dzień dziecka się skończył. Dobra, jakoś trzeba spróbować, dupne obrazek w paincie jakiś im wyśle, tyle powiedzcie mi, jaką kategorie wybrać?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Sprawa jest prosta, brakuje mi 1rp, wiem że już nie dają brakujących RP, kiedyś dawali, ale dzień dziecka się skończył. Dobra, jakoś trzeba spróbować, dupne obrazek w paincie jakiś im wyśle, tyle powiedzcie mi, jaką kategorie wybrać?

Dają. Napisz na support i odpiszą Ci "

Witaj, WirujacySmok!
Choć normalnie nie rozdajemy za darmo RP, to z uwagi na fakt, że jest to tak mała kwota, być może będę w stanie dokonać dla Ciebie wyjątku. Jeżeli narysujesz dla mnie rysunek o tematyce League of Legends to z przyjemnością dodam te RP do Twojego konta. :)
Będę mógł zrobić dla Ciebie taki wyjątek tylko raz.
Podaj mi proszę jeszcze poniższe informacje tak bym był pewien, na które konto mają trafić te punkty:
- Nazwa użytkownika (której używasz do logowania)
- Nazwa przywoływacza (pod którą widzą Cię inni gracze)
- Serwer na którym grasz (Ameryka Północna, Europa Zachodnia, Europa Północ/Wschód)
Czekam na Twoją odpowiedź!
There is a place between war and murder / in which our demons lurk.
marisol13
Riot Games Player Support
Napiszę ci czy masz narysować coś, czy napisać wiersz.
Opublikowano

Najlepiej jest zrobic tak, wejsc na elo hell, przylozyc karte do monitora przeszkicować jakiegoś art'a, przeskanować/zrobić zdjecię wrzucić im do zalcznika i wyslac na ang. support czekasz kilka dni na odpowiedz i masz mysle ze 1rp na pewno Ci dodadza, lub wiersz ale nie kazdy jest poetą :P

Opublikowano

Dzięki wielkie, moda proszę, bo mi się temat zduoblował, przepraszam. Temat do zamknięcia :D.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Czemu prosisz o 1 RP? Poproś od razu o 30 np. jak już dają to niech porządnie dadzą. Może potem będzie Ci brakowało 20 i co? Zostaniesz już bez możliwości proszenia suppport

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...