krzyzan Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siemka Chciałbym Wam zaprezentowac serwer a'la kwadratowa masakra sezon 4. Serwer zaopatrzony jest w autorskie pluginy które udoskonalają grę Serwer jest No premium. Dodatkowo minimalny wiek wynosi 15 lat ! Będą wyjątki Wzór podania: Wiek: Nick: Dlaczego nasz serwer?: Kanał YT: Czy będziesz nagrywał: Odnośnik do komentarza
Key Wizz Pyle Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wzór podania: Wiek:16 Nick:Prikrize Dlaczego nasz serwer?:A czemu nie Kanał YT:nie Czy będziesz nagrywał:nie halooo Odnośnik do komentarza
krzyzan Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wzór podania: Wiek:16 Nick:Prikrize Dlaczego nasz serwer?:A czemu nie Kanał YT:nie Czy będziesz nagrywał:nie halooo Wbijaj ! 5.9.120.149:26334 Odnośnik do komentarza
krzyzan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @ref Odnośnik do komentarza
Qwant1 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wzór podania: Wiek: 15 Nick: MaRsOnIx Dlaczego nasz serwer?: Bo nudy nie innych po prostu inne sa nieogarniete.. Kanał YT: MaRsOnIxPL Czy będziesz nagrywał: Mozliwe.. Odnośnik do komentarza
NarcyzLBN Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiek: 15 Nick: AnItsMe Dlaczego nasz serwer?: Bo chcę grać na KM, a to 1 serw, który zauważyłem;d Kanał YT: AnIsMeLBN Czy będziesz nagrywał: nie Odnośnik do komentarza
krzyzan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wzór podania: Wiek: 15 Nick: MaRsOnIx Dlaczego nasz serwer?: Bo nudy nie innych po prostu inne sa nieogarniete.. Kanał YT: MaRsOnIxPL Czy będziesz nagrywał: Mozliwe.. Wiek: 15 Nick: AnItsMe Dlaczego nasz serwer?: Bo chcę grać na KM, a to 1 serw, który zauważyłem;d Kanał YT: AnIsMeLBN Czy będziesz nagrywał: nie Dodani IP w poście wyżej :3 Odnośnik do komentarza
Qwant1 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dodani IP w poście wyżej :3 Nie zostalem dodany jeszcze raz moj nick mc : MaRsOnIx PS: (Nie uzywam Polskich znakow bo mi sie teraz cos zbugowaly xdd) Odnośnik do komentarza
Mr.Destroy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wzór podania: Wiek: 18, 17 Nick: MrMarsi1 oraz tgkubus_pl Dlaczego nasz serwer?: Jest strasznie mało serwerów tego typu, a takie właśnie bardzo lubimy. Dodatkowo serwer wydaje się być normalny, ponieważ "rekrutujesz" jedynie od 15 lat no i oczywiście wyjątki;D Kanał YT: Mam, ale nie używam. Czy będziesz nagrywał: Nie, nie będziemy nagrywać . Odnośnik do komentarza
krzyzan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nie zostalem dodany jeszcze raz moj nick mc : MaRsOnIx PS: (Nie uzywam Polskich znakow bo mi sie teraz cos zbugowaly xdd) Już dodaję Wzór podania: Wiek: 18, 17 Nick: MrMarsi1 oraz tgkubus_pl Dlaczego nasz serwer?: Jest strasznie mało serwerów tego typu, a takie właśnie bardzo lubimy. Dodatkowo serwer wydaje się być normalny, ponieważ "rekrutujesz" jedynie od 15 lat no i oczywiście wyjątki;D Kanał YT: Mam, ale nie używam. Czy będziesz nagrywał: Nie, nie będziemy nagrywać Dodani @ref Odnośnik do komentarza
Bobu13 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiek: 20 Nick: Bobu Dlaczego nasz serwer?: Ponieważ nie mam gdzie grać i poprostu wracam do mienecrafta ;d Kanał YT: TheBobu13 Czy będziesz nagrywał: Moze live (nigdy nie nagrywalem ) Odnośnik do komentarza
krzyzan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiek: 20 Nick: Bobu Dlaczego nasz serwer?: Ponieważ nie mam gdzie grać i poprostu wracam do mienecrafta ;d Kanał YT: TheBobu13 Czy będziesz nagrywał: Moze live (nigdy nie nagrywalem ) Dodany :3 IP wyżej podane Odnośnik do komentarza
piotrek693206 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wzór podania: Wiek: 15 Nick: PiotrekxK Dlaczego nasz serwer?: Lubie serwery typu Kwadratowa Masakra, jestem ogarnięty dobrze znam polszczyznę. Kanał YT: Mam ale nie nagrywam w chwili obecnej. Czy będziesz nagrywał: Nie. Odnośnik do komentarza
SmallDodger Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiek:13 Nick:Majka Dlaczego nasz serwer?:Bo lubię się bawić z innymi na kwadratowej masakrze Kanał YT:Może zrobię Czy będziesz nagrywał: Może : ) Odnośnik do komentarza
Trikolos Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiek:15 Nick:Trikolos Dlaczego nasz serwer?:A czemu nie Kanał YT:Nie mam Czy będziesz nagrywał:nie [√] 50 postów [√] 100 postów [√] 250 postów [√] 500 postów [x] 800 postów Odnośnik do komentarza
Bobu13 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dodany :3 IP wyżej podane NIe dodales mnie nie moge wbic ;P Odnośnik do komentarza
ReziPlayGamesxD Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiek:15lat Nick:1H4TECR33P3R5 Dlaczego nasz serwer?:Ponieważ narazie nie ma takich serwów a chętnie bym sobie zagrał Kanał YT:Narazie nie mam filmów Czy będziesz nagrywał:1 film może nagram na tym serwie Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza
Violan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiek: 17 Nick: ViolanNutria Dlaczego nasz serwer?: Długo się staram o możliwość składania podań w dziale publikacji, a że chciałem zagrać na KM4 to dlatego Kanał YT: Chwilowo nie posiadam Czy będziesz nagrywał: Być może _______________________________________________________________________________________ I Wszystko Jasne Odnośnik do komentarza
Sqart Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiek: 16 Nick: Sqart Dlaczego nasz serwer?: Szukam jakiegoś serwera na którym pogram dość długo, ze nie przyjdzie jakiś grifer i wszystko rozwali. Kanał YT: Mam Czy będziesz nagrywał: Być moze Dobre, POMARAŃCZOWE Odnośnik do komentarza
krzyzan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wzór podania: Wiek: 15 Nick: PiotrekxK Dlaczego nasz serwer?: Lubie serwery typu Kwadratowa Masakra, jestem ogarnięty dobrze znam polszczyznę. Kanał YT: Mam ale nie nagrywam w chwili obecnej. Czy będziesz nagrywał: Nie. Wiek:13 Nick:Majka Dlaczego nasz serwer?:Bo lubię się bawić z innymi na kwadratowej masakrze Kanał YT:Może zrobię Czy będziesz nagrywał: Może : ) Wiek:15 Nick:Trikolos Dlaczego nasz serwer?:A czemu nie Kanał YT:Nie mam Czy będziesz nagrywał:nie Wiek:15lat Nick:1H4TECR33P3R5 Dlaczego nasz serwer?:Ponieważ narazie nie ma takich serwów a chętnie bym sobie zagrał Kanał YT:Narazie nie mam filmów Czy będziesz nagrywał:1 film może nagram na tym serwie Wiek: 17 Nick: ViolanNutria Dlaczego nasz serwer?: Długo się staram o możliwość składania podań w dziale publikacji, a że chciałem zagrać na KM4 to dlatego Kanał YT: Chwilowo nie posiadam Czy będziesz nagrywał: Być może Wiek: 16 Nick: Sqart Dlaczego nasz serwer?: Szukam jakiegoś serwera na którym pogram dość długo, ze nie przyjdzie jakiś grifer i wszystko rozwali. Kanał YT: Mam Czy będziesz nagrywał: Być moze 5.9.120.149:26334 Dodani ! Odnośnik do komentarza
Sqart Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ej Coś zle dodałeś Nie ma mnie : Sqart Dobre, POMARAŃCZOWE Odnośnik do komentarza
jinii Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wersja arabska: Wiek: تسعة عشر Nick: CampeR_Thc Dlaczego nasz serwer?: لا أعرف Kanał YT: jin9944 Czy będziesz nagrywał: أعتقد ذلك ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wersja Polska: Wiek: 19 Nick: CampeR_Thc Dlaczego nasz serwer?: Nie wiem Kanał YT: jin9944 Czy będziesz nagrywał: Myślę że tak Odnośnik do komentarza
Sqart Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Bez AuthMe (register, login) ? Teraz właśnie ktoś mi się wkradł na konto (pare dni temu) ... Naprawcie to Dobre, POMARAŃCZOWE Odnośnik do komentarza
SmallDodger Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zmieniam nick na GameOrus Odnośnik do komentarza
1krzys1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wiek: 15 Nick: 1krzys1 Dlaczego nasz serwer?: Gdyż ależ ponieważ,lubie serwery tego typu Kanał YT: Tak,Mr1krzys1 oraz Twitch taki sam Czy będziesz nagrywał: Streamował prędzej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.