Terik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siema. Czy może mi ktoś dać drzewko jeego snajpera jak mam rozdać punkty? Odnośnik do komentarza
Rocky. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Daj 3 w claymory bo tyle wystarcza, jeden na heli (na transportowe), 4 w czujnik ruchu, 1-2 w granaty i reszte co zostanie na prawe drzewko, aż do szybkiego biegu Odnośnik do komentarza
Terik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 a te 3 punkty co zostaly to do jakich umek dac na prawe? Odnośnik do komentarza
Ahmedcreep Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tak, abyś doszedł do nie ujawniania pozycji po zabiciu. Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika! Wszystko o WorldEdit Odnośnik do komentarza
Terik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @up. To jest Bojowa Infiltracja? Jeżeli dam tak to bd dobrze (te 3 punkty co zostaly) Szybkie Wspinanie /1/ Zaawansowane dostrzeganie /1/ Unikanie naciągów /1/ Tak będzie dobrze te 3 punkty zagospodarować? ????????? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.