Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam jestem w trakcie tworzenia moda ale mam 1 problem. Chce zrobic nową trawe, zrobilem juz texture itp lecz jak zrobic aby ten nowy block zachowywał się jak trawa czyli dany block np dirt zamieniał w ten oto block. Czyli chodzi mi o coś takiego. Kłade nowy block. obok jest dirt i po jakimś czasie ten dirt zamienia sie otóż w ten nowy block. Czyli tzw rozrost tego blocka... Dzieki z góry za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.P_xD_ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 M. in chodzi ci o to, że np jak dajesz dirta obok bloka z trawą (zarośnięty dirt) to żeby po np. 1 min ten dirt zrobił się tym blokiem z trawą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 TAK . tylko ale nie block z trawą tylko mój własny blok i ten dirt sie zmieni po np 1 min w moj wlasny block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.P_xD_ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Hmm... sory ale jeszcze czegoś takiego nie robiłem ;( chciałem tylko, żeby to było wyjaśnione ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.