ofner Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Prosze o pomoc chce żeby na czacie jak ktoś ma gildie pisało np: A-McKiller[Gracz]kassu:wiadomosc Chce zeby nie bylo jakiś literek koło tagu jak mam gildie to mi sie pokazuje cos takiego f A-McKiller a[Gracz]kassu:wiadomosc Proze o pomoc co mam zrobic każdy kto pomorze ma Lubie To! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoQuseK Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Po 1. Pomoże Po 2. żeby nie było f to format w essentials chat : '&r&f {faction_relcolor}&l{faction_roleprefix}&6{faction_relcolor}&b{faction_tag_pr}&r{DISPLAYNAME}&7:&6 {MESSAGE}' Po 3. Wejdź w Mstore > factions.mconf > i zmien PrefixAdmin z ** na A- Nie chce mi się bardziej tłumaczyć poszukaj o Mstore w googlach ;/ Każdy ma ten problem i nie chce mi się już pisać ;f Pozdrawiam Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.