Hiberians Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam mam problem z graniem na Aramie. Na innych grach nie mam nigdy lagów a akurat na tej zawsze się tak tnie, że nie da rady nawet kogoś zabić. Jeżeli ktoś wie o co może chodzi to proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zmniejsz cienie, u mnie zwykla 5v5 nie laguje wogole, a aram ma spadki fps z 75 do 25, ja mam niske cienie, lub calkowicie je wylaczone. Nic wiecej nie poradzisz niz zmiana ustawien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wizz. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Gdzieś tak pisało, że ARAM ma jakby większe wymagania, bo dużo osób ma tak, że na Summonerze nie tnie a na ARAM'ie mają ścinki.Dodatkowo tam jest jedna linia, więc jak te 10 postaci zacznie używać skillów to pewnie twój komp nie ogarnia ;3 siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ostatnio jak grałem turniej 1n1 to tak zacinało (Nasus vs Kha) te wszystkie skille że jedyne na co liczyłeś to szczęście... Powinni zoptymalizować tą gównianą mapę. Stara była o wiele lepsza, powinni wgrać poprzednią tylko zrobić ją na aram nie custom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertoi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ustawienia na very low, graj bez cieni, rozdzielczość najmniejsza, wylacz zbedne programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fareei Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja ARAMów w ogólę nie grywam, bo dostaję 8 FPSów na tej mapce, a mam wyłączone cienie i mam na wszystkie ustawienia na low Jak Ci zależy to próbuj coś robić, chociaż nie wiem co mógłbyś zrobić w takiej sytuacji prócz zmiany komputera. Ja zrezygnowałam całkowicie z aramów i jakoś z tym żyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak kolega Wizz. już napisał, ARAM ma większe wymagania. Możesz spróbować użyć Game Booster. Wyłączyć cienie Windowsa. Zmienić priorytet. Pogorszyć grafikę gry. Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiberians Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dziękuje za odpowiedzi sprawdzę i napisze czy podziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiberians Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Pozmienialem co sie dało da sie grać ale nadal sie tnie lecz na to już chyba nic nie poradzę oprócz kupienia nowego kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AHC1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja mam 200 fpsów i wszystko na "ultra", i jakoś nie widzę żadnych, ale to żadnych dropów związanymi z grą na Aramie, no nie wiem, może jakoś lol źle zoptymalizowany? Pamiętaj, zawsze liczę na: "+" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 No niestety jest tak że laguje więcej na aramie , ponieważ są te dymy , ogólnie te animacje głównie lagują , spróbuj wyłączyć też dźwięki oraz off synchronizacje pion . Przeczyść kompa CCleanerem , jeśli nie pomoże wymień części do kompa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Na chłopski rozum i po staro polsku Wszystko na tej mapie jest zbite w kupe jak gówno z plasteliną i twój wooden pc teego nie ogarnia . Dlatego zapewnie ci spadają fps . :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAmigo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mój komputer to gówno z przed 5/6lat z częściami zamiennymi ale na Aramie nie mam żadnych spadków fps stałe 30 jak na normalnym 5v5 (wszystkie ustawienia niskie i bardzo niskie, cienie wyłączone). Jak takie ustawienia nie pomogą polecam zajrzeć tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/714015-tut-jak-zwiekszyc-ilosc-fpsow-w-league-of-legends/ Mi pkt. 3, 5 i 8 poprawiły wydajność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.