Skocz do zawartości

[Problem] Gra laguje na ARAMIE

Hiberians

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś tak pisało, że ARAM ma jakby większe wymagania, bo dużo osób ma tak, że na Summonerze nie tnie a na ARAM'ie mają ścinki.
Dodatkowo tam jest jedna linia, więc jak te 10 postaci zacznie używać skillów to pewnie twój komp nie ogarnia ;3

siema.

Ostatnio jak grałem turniej 1n1 to tak zacinało (Nasus vs Kha) te wszystkie skille że jedyne na co liczyłeś to szczęście... Powinni zoptymalizować tą gównianą mapę. Stara była o wiele lepsza, powinni wgrać poprzednią tylko zrobić ją na aram nie custom.

csyt2-signa.png

Ja ARAMów w ogólę nie grywam, bo dostaję 8 FPSów na tej mapce, a mam wyłączone cienie i mam na wszystkie ustawienia na low :)

Jak Ci zależy to próbuj coś robić, chociaż nie wiem co mógłbyś zrobić w takiej sytuacji prócz zmiany komputera.

Ja zrezygnowałam całkowicie z aramów i jakoś z tym żyję :)

Mój komputer to gówno z przed 5/6lat z częściami zamiennymi ale na Aramie nie mam żadnych spadków fps stałe 30 jak na normalnym 5v5 (wszystkie ustawienia niskie i bardzo niskie, cienie wyłączone). Jak takie ustawienia nie pomogą polecam zajrzeć tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/714015-tut-jak-zwiekszyc-ilosc-fpsow-w-league-of-legends/

Mi pkt. 3, 5 i 8 poprawiły wydajność :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Gra laguje na ARAMIE   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...