Skocz do zawartości

[Pytanie] Kolory części i hackshield

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Ford Mustang Boss 302 '12:

Silnik - Żółty

Doładowanie - Żółte/Niebieskie

Przekładnia - Żółta/Zielona

Zawieszenie - Niebieskie

Hamulce - Zielone

Opony - Żółte

Porsche 911 GT2 (996):

Silnik - Żółty

Doładowanie - Żółte

Przekładnia - Żółta/Czerwona

Zawieszenie - Niebieskie

Hamulce - Żółte

Opony - Żółte

Co do HS to jak na razie są to raczej plotki, bo i tak zdarzają się cheaterzy, ale jakieś tam zmiany chyba wprowadzili.

Ale i tak odradzam używać botów.

Na mustangu mam v-max 700 przyśpieszenie 875 i prowadzenie 643 i overall 739. Zostawić już tak czy jeszcze spróbować szczęścia i wydropić coś innego?

Ja osobiście mam go w klasie S, ale Tobie polecam ulepszyć go do max. klasy A, czyli 749 overall.

A jakie polecicie mi umiejętności do Bossa? Mam dużo odnowień molocha (jedna 3-gwiazdkowa i parę 1-gwiazdkowych) i siłę molocha (2gwiazdkowa) parę mocy uniku 1gwiazkowych, odnowienie molocha trochę 1gwiazdkowych odnowienie uniku (jedna 3gwiazkowa trzy 2gwiazkowe i dwie 1gwiazkowe) siły kolizji ( dwie 2gwiazdkowe i parę 1gwiazkowych) zasięg uniku (4gwiazkowa 2gwiazkowa i parę 1gwiazkowych) i jeden czas do zgubienia pościgu o 6%. Tak wiem, chaotycznie napisane >.<

Trochę chaotycznie to napisałeś, ale napiszę ci jaki setup mam w swoim Bossie '12 pod pościgi/ucieczki.

Polecam wymaksować siłę kolizji, wtedy nawet po uderzeniu w radiowóz Boss nie traci dużo prędkości.

Do tego czas działania lub moc molocha, ja mam czas działania.

I dodatkowo mam wymaksowaną gotówkę na pościgi, na takich umiejętnościach Boss się dobrze sprawdzi.

Jeśli nie zależy ci aż tak bardzo na gotówce, to wymaksuj sobie moc lub czas działania molocha.

Ale wy maci ebanie z tymi częściami... Nie ma żadnej zasady na części.

Po prostu ładujesz te, które dają największy overall i tyle.

Po co komuś setup do auta skoro, jesli nie ma odpowiednich części to i tak nie ma sposobu aby je uzyskać.

Chyba ni ejest problemem w 5 minut sprawdzić, które części dają max overall i które chcemy zuzyc do danego auta.

jest jedna prosta zasada (3x zielone + 3x czerwone, ewentualnie zamiast zielonych któreś z niebieskich)

To co jest napisane w poradnikach NFSa i wielu innych to brednia. Nie odczuwam żadnej różnicy w jeździe na różnych częściach.

Po prostu jest to kwestia tego jak umiemy jeździć ^^

e\ bana dosaje się głównie za autofinisha, wystarczy unikać programow, które na nfs-s są widoczne w naszych statystykach wyraznie.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Kolory części i hackshield   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...