Giovanni Paolo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 elo, mam pewien problem jak włączam clienta lola to wyskakuje coś takiego intertnet cały czas mi chodzi, jeszcze godzine temu grałem mecz, nie wiem co się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Możesz spróbować. Ctrl + Alt + Delete --> Procesy --> Odszukujesz LoLClient --> Zakończ Proces Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocki_Lego Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 "Nie można połączyć z serwerem HTTP. Sprawdź czy Twoje połączenie internetowe jest włączone i czy Twój firewall nie blokuje dostępu."Myślę, że wszystko jest zawarte w alercie. nick EUNE: the OSTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertoi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wylacz firewall/antywirus albo zrestartuj kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Incore^^ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 LOL? mam dokladnie to samo, mialem to kiedys i przec chwila pojawilo sie znowu wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TataMadzi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zaraz znajac zycie jakis inteligentny kid mod napisze zebys wyczyscil komputer CCleanerem Na pocieszenie dodam,ze wina lezy po stronie riotu i kazdy ma ten problem 8) dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Incore^^ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja przec chwila wylaczylemna chwile antywirusa (avast) i poszlo, teraz juz po wlaczeniu znowu gra sie uruchamia bez przeszkód, jakies dziwne to bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 RIOT coś zjebał bo chwilowo dużo osób to ma. Wyłącz antywira, wyłącz zaporę, resnij kompa. W ostateczności reinstall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giovanni Paolo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 dobra, naprawiło się samo :P do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heqqq Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ja to samo mam sciagnalem na nowo i sie paczuje. #KUPSEPSA #TAG SZYBKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.