Skocz do zawartości

[Pytanie] Pasyw Shena

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje pomocy, ponieważ grałem już Shenem i dość dobrze mi nim idzie, ale nie rozumiem jego pasywa. Do tego dochodzi "Ta jednostka to cholerny ninja" nie ogarniam kompletnie :P

Opis passywa tłumaczy ze wiecej bije co 9 sek. i dodaje mi do życia 10%, regeneruje czy jak to wyglada?

Dodam że randomowo jak gram leczy coś go :D... nie jest to passyw, bo bije miniony lub lece na kogoś i wokół champa zielone "kółka" widać :P za lajki wytlumaczy ktos o co chodzi z tym passywem i tym randomowych heal'em?

Potrzebuje pomocy, ponieważ grałem już Shenem i dość dobrze mi nim idzie, ale nie rozumiem jego pasywa. Do tego dochodzi "Ta jednostka to cholerny ninja" nie ogarniam kompletnie :P

Opis passywa tłumaczy ze wiecej bije co 9 sek. i dodaje mi do życia 10%, regeneruje czy jak to wyglada?

Dodam że randomowo jak gram coś leczy go... nie jest to passyw, bo bije miniony lub lece na kogoś i wokół champa zielone prądki widze :P za lajki wytlumaczy ktos o co chodzi z tym passywem i tym randomowych heal'em?

Co 9 sek ma dmg z %hp. a co do "Cholerny ninja" to po prostu odznacza championy, których nie może być 2 w teamie, ponieważ dostają -1hp. Chyba o to chodzi.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

@Cruss - Akurat "Jednostka to cholerny ninja" nie jest dla zabawy. Jest to hidden passive pt. "Ninja works better alone". Polega to na tym, że za każdego obecnego ninja w teamie jest odejmowany 1 Health Point. Dajmy na to:
Akali 510HP (brak innych ninja w teamie)
Akali 509HP (+ 1 ninja w teamie, powiedzmy Shen)
Akali 508HP (+ 2 ninja w teamie, Shen i Kennen)

Oni oczywiście też wchodzą w ten pasyw, więc odejmij im odp. ilość hp.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Czyli Q dziala na zasadzie takiej, że jak kogoś zaznacze i go pozniej z AA walne to uzdrawia? A gdzieś mogę znaleźć info jakie % zycia mi wzróci to?:P

Heal: 6 / 10 / 14 / 18 / 22 (+ 1.5% Shen's maximum health)

Instant Heal: 2 / 3 / 5 / 6 / 7 (+ 0.5% Shen's maximum health)

Maximum Heal: 16 / 24 / 40 / 48 / 56 (+ 4% Shen's maximum health)

@edit

+ jeszcze jak zabijesz:

If Vorpal Blade kills the target, Shen heals for 33% of the normal amount instantly.

@Cruss - Akurat "Jednostka to cholerny ninja" nie jest dla zabawy. Jest to hidden passive pt. "Ninja works better alone". Polega to na tym, że za każdego obecnego ninja w teamie jest odejmowany 1 Health Point. Dajmy na to:

Akali 510HP (brak innych ninja w teamie)

Akali 509HP (+ 1 ninja w teamie, powiedzmy Shen)

Akali 508HP (+ 2 ninja w teamie, Shen i Kennen)

Oni oczywiście też wchodzą w ten pasyw, więc odejmij im odp. ilość hp.

Ja wyczytałem że akali ma 511 HP z brakiem innych ninjy w teamie.

P.S

Ninj jest 4 ogólnie.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Pasyw Shena   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...