xRaven Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tak jak w temacie. Rozlał mi się ekran w danym fonie. Spadła na niego klawiatura (wyśliznęła mi się z ręki kiedy ją podniosłem ;/) da się jakos wymienic ekran? I jakie będą koszta wymiany? Za pomoc daje like edit@ Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 allegro i szukasz ekranu LCD albo serwis i ci zrobią a i tez wycenią If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoLStalker Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ekran można tanio wymienić, ale jak zepsuł się dotyk to ci współczuję, digitizer to połowa wartości telefonu. No musisz iść do salonU i się spytać co trzeba naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.