HaverTV Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam Mam problem z grą minecraft gdy mam dużo fps do piepszy mi sie minecraft np że szybko chodzę, bije,szybko niszczę block 2 razy. To mnie denerwuje bo myślę że mam cheaty jakieś i nie gram na żadnych serverach bo dostanę bana za to, mam Windows XP i Proszę o pomoc jak ktoś zna się na tym to proszę o pomoc. Z Góry Dziękuję PS: Wersje minecrafta mam 1.6.2 Minecraft Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio_Auditore Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 może sprintujesz lub masz potkę na speeda Jak masz premkę to powinieneś wiedzieć, że się .minecraft usuwa (przynajmniej ja jak coś kupuję to muszę wiedzieć co i jak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Komp Ci się nie przegrzewa? surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @UP Co ma murzyn do wiatraka? Co jeszcze wymyślisz? Zainstaluj optifine, odinstaluj MC i zainstaluj od nowa, jeśli będziesz tak miał, to nie są czity Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaverTV Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Robię to cały czas usuwam .minecrafta usuwam minecrafta i nic to samo i mnie to wkurwia ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GównoLand.pl Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @UP Co ma murzyn do wiatraka? Co jeszcze wymyślisz? Zainstaluj optifine, odinstaluj MC i zainstaluj od nowa, jeśli będziesz tak miał, to nie są czity Być może przegrzewa mu się procesor, albo karta graficzna w skutek czego występują takie właśnie problemy... i mówi się 'co ma piernik do wiatraka?' surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaverTV Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 to wiesz co robić? żeby mi sie tak nie grzał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysssss Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wyczyść wiatrak procesora z kurzu to samo z jego radiatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.