Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wody

L0lu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem (pewnie nie tylko ja ) że od 3 dni w Infestation nie można znaleźć nic do picia (woda,soki itp.) pytałem się paru osób i też tak miały.

Stąd dwa pytania do was.

1. Też tak macie i was to wnerwia bo nie macie nic do picia ?

2. Jak myślicie to jest bug czy developerzy robią sobie z nas jaja ? :D

Opublikowano

Tak, mam tak samo. Z kolegą uciekaliśmy z lotniska ponieważ całe plecaki zapełnione bronią, i zabrakło nam wogóle picia wody itd. Przelogowaliśmy się na inny serwer ale w marketach jedynie chemlighty flary i flare guny.

Przeżyłem tylko dlatego że safe zoonie mam z 30+ butelek wody xD

Opublikowano

Zrobili tak z tego powodu by każdy oszczędzał picie,jedzienie. Kiedyś było tego w huja dużo a tera mało i dlatego jak znajdziecie trzeba oszczędzać i nie sprintować na głupiego

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Jprdl, ale to już jest przesada, że kilka dni temu np. w White Stone Mountain w markecie było z 10 produktów do zjedzenia. Była masa chipsów, sody, wody batoników itd. Zrozumiałbym żeby tam w takich miejscach trochę tego zmniejszyli ale nie żeby było tego okrągłe 0... Masakra

Opublikowano

Zrobili tak z tego powodu by każdy oszczędzał picie,jedzienie. Kiedyś było tego w huja dużo a tera mało i dlatego jak znajdziecie trzeba oszczędzać i nie sprintować na głupiego

Dobra ok ale bez jaj na 15 serwerów w sklepie był przysłowiowy chuj a nie jedzenie

Opublikowano

Porażka,
zabrali drop broni OK!

zabrali drop medykamentów OK!

ale zabierania żywności w takim stopniu że częściej znajduję magazynki to przesada! Co ja, magazynki mam wpieprzać?

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Hah napisali że to był bug i zamiast respić się 1/1 to respiło się tylko 1/3 żacia/napojów zabrali drop broni ?? wtf mi bardzo często lecą i z medykamentami tak samo było tak jak jest nie zauważyłem żeby coś się zmieniło

Opublikowano

Z 20 item boxów same chemilighty i flary ;__;

jak się dropi boxy w hidden forest...

Co do zabrania lootu broni i medykamentów to się nie zgodze :) ja nie widze różnicy

Opublikowano

Już naprawili ten bug i jak znalazłem 1 litrową wodę to wymieniłem się z gościem w safezone za karabin lol

Opublikowano

Dlatego ja zawsze jedzenie do safe MPCforum zanoszę :)

A koledzy mnie wtedy wyśmiewali, haha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...