Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA SA

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z GTA San Andreas. Mianowicie gdy rozpoczynam grę to już na samym wstępie jest problem gdyż gra sie ładuje, pasek sie ładuje, muzyczka gra.. i nie zawsze jak sie zatnie to tylko reset pomaga :/ tak samo jak wykonuje misje robie, ide do domu zapisać i gdy chce wyjść jest czarny ekran, jest nazwa miasta i tyle.. i znowu reset. Nwm czemu takie błędy mam akurat tutaj bo np. Gta IV chodzi ładnie, tak samo Vice City tylko z tym mam problem. Help.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Z płyty, tak reinstalowałem oraz na inne dyski, nie wgrywałem żadnych modów, szukałem też w necie i nic nie moge znalesc na ten błąd a mi sie nie chce co każdą misje resetować gry bo wywala czarny ekran :(

Opublikowano

Ok spróbuję i napiszę za chwile

@Edit

Ehh.. właśnie wbiłem tu po resecie, wykonałem parenaście misji myślałem że już ok ale nagle pojawił się czarny ekran.

Opublikowano

Powiedz mi jaką masz masz moc obliczeniową komputera i ilość pamięci RAM. Jesli pojawia się ekran ładowania (czarny z napisem w prawym dolnym rogu) i nie znika oznacza to, że jest problem z załadowaniem danych plików do pamięci RAM lub jej odczytaniu (może to byś wina słabego procesora lub małej ilości RAMu. Zdarza się to gdy np. systemowi braknie pamięci na własne procesy. :) Powiem Ci, że mi dodatki też chodzą gorzej niż podstawka, a mam wersję cyfrową Steam. Te dodatki mają większe zapotrzebowanie i tyle. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Mój system:

Windows: XP

AMD Athlon 5000 Dual-Core

Procek: 2.20 GHz

RAM: 2,00 GB

Właśnie wkurzające jest to że problem pojawia się gdy chce wyjść z domu lub w misjach i tylko reset pomaga.

Opublikowano

Mój system:

Windows: XP

AMD Athlon™ 5000 Dual-Core

Procek: 2.20 GHz

RAM: 2,00 GB

Właśnie wkurzające jest to że problem pojawia się gdy chce wyjść z domu lub w misjach i tylko reset pomaga.

Sprzet wydaje się ok. :) Wina musi być po stronie systemu. Możesz spróbować pobrać program monitorujący procesy i pokazać na screenach co pokazuje podczas takiej sytuacji. Ale to sporo roboty. Może ktoś będzie wiedział co jeszcze możne być przyczyną. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Miałem ten sam problem rozwiązałem go, reinstalując kilka sterowników. Ja bym proponował, zainstalować ponownie sterowniki które odpowiadają za działanie gry. i tyle.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

No właśnie pobieram sterowniki mam kilka nieaktualnych to może coś zadziała

Opublikowano

Niestety problem wraca, dzisiaj skończyłem pobierać i instalować sterowniki potem reinstall gta i wgrałem tylko spolszczenie nadal pojawia się czarny ekran z ładowaniem misji lub wyjsciem z domu. chyba se nie pogram :(

Opublikowano

@Ref

Dziwne jest to że jak wgrałem sobie multiplayera to jak wchodze do sklepów domów to normalnie działa -.-

Opublikowano

@Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...