Requin Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 witam, chcialbym dodac pewien skrypt poprzez ktory boty lacza sie na server, ale sie nie polacza, gdy 1 gracz wejdzie wtedy 1 bot wychodzi zeby zrobic miejsce. wiem ze jest cos takiego, czy ktos moglby podac mi taki skrypt ?mam rowniez taki skrypt na "boty" lecz nie wiem czy prawidlowo dziala bots() { wait 5; bots = []; num_Bots = 5; for(i = 0;i<num_Bots;i++) { bots[i] = addtestclient(); bots[i].pers["isBot"] = true; wait 0.1; bots[i] notify("menuresponse", "bot", "player"); } self thread freezeBots(); } freezeBots() { wait 15; for(; { players = getentarray("player", "classname"); //ONLY FOR PLAYER ENTITYY tempGuid = self getGuid(); for(i=0;i<=players.size;i++) { if(tempGuid == "") { players[i] freezecontrols(true); wait 0.05; } wait 0.05; } wait 10; } } kolejna sprawa jak wgrac skrypt zeby dzialal na serverze, mam wgranego promoda. pozdrawiam. Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
kaje11 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wersja promoda? Najlepiej jakbyś wrzucił mod.ff. Ten skrypt u góry ma parę błędów, przez co nie może działać. WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW. Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam. Odnośnik do komentarza
Requin Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Promod 217 EULink do mod.ff http://www55.zippyshare.com/v/33388126/file.html wracajac do skryptu czy jest ktos w stanie mi go poprawic oraz napisac tak by laczylo sie 10 botow (moga juz byc na widzu) oraz gry wejdzie 1 osoba to 1 bot wychodzi gdy 1 osoba wyjdzie to 1 bot wchodzi Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
sruPL Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 UP, ma ktoś odp.??? Przyda mi się to Nasza stronka o Cod4 i Team'ie: www.livetokill.pl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.