Skocz do zawartości

[SZUKAM] Szukam serwera podobnego do LC Odiseum.

grandmasterg

Rekomendowane odpowiedzi

A dlaczego odchodzisz z odiseum?

Bo ja juz wiem kochany!

Moj cel osiagniety i pamietaj ze jestes dalnem i nie tylko parszywym zlodziejem !!!

Nieopodawajcie mu dobrych serwerow bo zacznie krasc zaczynac a i narobi z 50 postaci i na kilku bedzie pisal jako kobieta a na innych mezczyzna!

Ic czlowieku spi... Mi z oczow nigdy nieprzestane ci truc twojej obesranej dupy krotko mowiac masz przesrane!!!!

Ps po co konczysz gre na odi jak coraz wiecej polakow gra

A dlaczego odchodzisz z odiseum?

Bo ja juz wiem kochany!

Moj cel osiagniety i pamietaj ze jestes dalnem i nie tylko parszywym zlodziejem !!!

Nieopodawajcie mu dobrych serwerow bo zacznie krasc zaczynac a i narobi z 50 postaci i na kilku bedzie pisal jako kobieta a na innych mezczyzna!

Ic czlowieku spi... Mi z oczow nigdy nieprzestane ci truc twojej obesranej dupy krotko mowiac masz przesrane!!!!

Ps po co konczysz gre na odi jak coraz wiecej polakow gra

Odchodze bo szukam czegoś nowego, szczerze łatwieszego. Czegoś na odpoczęcie po lekcjach :D Za niedługo rok zskolny :) A i prosze nie wyzywaj tak na forum :) Dzięuje dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [SZUKAM] Szukam serwera podobnego do LC Odiseum.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...