grandmasterg Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tak jak w Temacie. Serwer może być troszkę prostszy, ale może być też troszkę trudniejszy. Za odpowiedź z najlepszym serwerem wg. Mnie będzie +!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio230000000 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A dlaczego odchodzisz z odiseum? Bo ja juz wiem kochany! Moj cel osiagniety i pamietaj ze jestes dalnem i nie tylko parszywym zlodziejem !!! Nieopodawajcie mu dobrych serwerow bo zacznie krasc zaczynac a i narobi z 50 postaci i na kilku bedzie pisal jako kobieta a na innych mezczyzna! Ic czlowieku spi... Mi z oczow nigdy nieprzestane ci truc twojej obesranej dupy krotko mowiac masz przesrane!!!! Ps po co konczysz gre na odi jak coraz wiecej polakow gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterg Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A dlaczego odchodzisz z odiseum? Bo ja juz wiem kochany! Moj cel osiagniety i pamietaj ze jestes dalnem i nie tylko parszywym zlodziejem !!! Nieopodawajcie mu dobrych serwerow bo zacznie krasc zaczynac a i narobi z 50 postaci i na kilku bedzie pisal jako kobieta a na innych mezczyzna! Ic czlowieku spi... Mi z oczow nigdy nieprzestane ci truc twojej obesranej dupy krotko mowiac masz przesrane!!!! Ps po co konczysz gre na odi jak coraz wiecej polakow gra Odchodze bo szukam czegoś nowego, szczerze łatwieszego. Czegoś na odpoczęcie po lekcjach Za niedługo rok zskolny A i prosze nie wyzywaj tak na forum Dzięuje dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 http://www.mpcforum.pl/topic/1010859-dyskusjazbiorczy-na-jakim-serwerze-grac/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.