FoQuseK Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cześć, szukam edytora do plików .jar ! Nie wiem czy ten dział, lecz kieruję się tutaj z powody iż chce edytować informacje PayInItemsforGuild. Wiem która linijka itp. lecz nie wiem jak zmienić te informacje ;/ Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecraftyear Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 otworz plik jar za pomocą winrara a potem jeżeli chcesz edytowac pliki class to inclasstrans(program) nie pamietam już nazwy :)Pomogłem Daj likea!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoORNEL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Do edytowanie plików class w .jar jest InClassTranslator - bardzo popularny program Polecam także Eclipse, bardzo bogaty i zaawansowany program. Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca777 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @UP Elipse nie jest programem do edytowania plików class... To środowisko, nie decomplier. Obsługuje .java. @Topic. Jeśli chcesz zobaczyć kod źródłowy programu, to użyj programu JDGui, lub jeśli chcesz edytować tekst, to użyj prostego programu InClassTrans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoQuseK Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dzięki , używałem pluginu InClassTranslator, Do zamknięcia ! Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asd-w Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 @red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.