Skocz do zawartości

[Problem]Serious Sam 2

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedawno zainstalowałem sobie Serious Sama 2 i chodzi o to że jak włączam gre to najpierw pokazują mi się paski które skaczą na różne strony a później robi się cały czarny/szary ekran i nie wiem co zrobić a jak zgasze gre to takie coś wyskakuje:

The application has malfunctioned and it will now close. We apologize for the incovenience. Please send error log to the technical support.

I właśnie co mam zrobić by mi ta gra chodziła? pamiętam jak grałem w nią 3 lata temu i gra działała mi bez problemowo tylko teraz mam takie problemy a i na 2 komputerze tego błędu nie ma tylko na tym laptopie takie błędy wywala.

Wie ktoś co trzeba zrobić?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

A więc tak, różne płytki tak mają, że np. na 1 kompie zainstalujesz tylko 1 raz, grasz, grasz, usuwasz, a potem chcesz nadal zagrać i pokazują ci się błędy, to jest wina płyty, musisz tylko grać na kompie, bo na lapie już nie pograsz, no tak to jest teraz z tymi płytami, raz działa drugi nie, więc to jest odpowiedź na twoje pytanie.

Miałem taki sam problem, z inną grą, ale zmieniłem lapka i wszystko działa bezproblemowo, ale teraz ja już nie usuwam gier, bo mam dysk przenośny :)

A więc nic nie zdziałasz, jedynym rozwiązaniem jest granie na Komputerze, na laptopie nie zagrasz :O

Pozdrawiam!

:/ Szkoda bo tak jak mówiłem na tym laptopie 3 lata temu grałem w tą gierke i działało bardzo dobrze (laptop z 2005,a komp z 2012 ) no ale cuż troche szkoda bo chciałem sobie w tą gierke popykać poszukałem troche informacji na angielskich forach bo tam też ludzie mają te problemy ale niestety z moim angielskim jest troche lipa to co zrozumiałem próbowałem zrobić ale sie nie udaje :<

no ale cóż dzięki za odpowiedź poszperam jeszcze coś i może jakoś uda się ten problem naprawić :D

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem]Serious Sam 2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...