Skocz do zawartości

Zapowiedź MC Mordownia [Survival+Frakcje] [24/7] [DUŻO GRACZY] [Brak dzieci w administracji] [Jedyny taki serwer !]

amurio19971

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym was zaprosić na mój serwer w grze Minecraft typu Survival+Frakcje. Pluginy mamy już gotowe, mapę dopiero rozbudowujemy a ekipę już mamy pełną. Miałem już 3 serwery w Minecrafcie i naprawdę serwery były ciągle zapełnione (Możecie mnie kojarzyć "Amurio" nazwa serwerów "Shock-Games"). Ten serwer nie jest serwerem na przysłowiowe 2 tygodnie lecz na znacznie dłużej. Nasz serwer nie będzie serwerem łatwym, granie u nas to jest wyzwanie dla naprawdę dobrych graczy Minecraft'a. Pluginów wam teraz nie podam lecz będziecie ciągle informowani o naszym serwerze na poniższym FanPage'u.

http://www.facebook.com/mcmordownia

ps. Chętnych na pilnowanie porządku na serwerze prosimy o pisanie podań pod tym postem.

Wzór podania:

1. Wiek ?

2. Ile razy miałeś Admina, Moderatora na serwerach ?

3. Dostępność przy komputerze ?

4. Kontakt ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Zapowiedź MC Mordownia [Survival+Frakcje] [24/7] [DUŻO GRACZY] [Brak dzieci w administracji] [Jedyny taki serwer !]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...