Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić?

kisame13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Moje pytanie jest, czy warto kupić d3. Osobiście nigdy jeszcze nie grałem w diablo, ale ogólnie mam duży hype na tą gierkę. Pytanie czy gra jest na prawdę taka fajna na jaką wygląda na filmikach/streamach czy jest przereklamowana i nie warto tracić 140 zł? Osobiście nie spędziłem jeszcze, w żadnej grze więcej niż tydzień (prócz AC, w to mogę grać zawsze :) chociaż czuję, że tutaj miło bym spędzał czas, a zwłaszcza w nadchodzące zimowe wieczory. Pisze o tym, dlatego, że czytałem o tym, że podobno dla fabuły nie warto kupować.

Pozdrawiam i przepraszam, jeśli takie tematy już były :)

Opublikowano

Diablo III jest grą świetną. Nie trzeba zwracać uwagi na fabule (według mnie fabuła jest bardzo pomysłowa), raczej na przyjemny dźwięk bicia potworów i zdobywania LvL. Jak najbardziej gra godna kupienia i polecenia.

Opublikowano

Fabuła wbija się w ucho i co de facto nie musisz stać przy npc i słuchać co mówi aczkolwiek możesz słuchać dialogów,opowiadań podczas gry.

Tylko co mnie czasami odstrasza to AH dobrze ze nie będzie tego na konsolach ufff.....

Gra godna polecenia na długie noce bo naprawdę nie znudzisz się przy niej.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...