Domenis Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dostałem laga odjeło mi 10 pkt NO WTF? NIech mi ktoś wytłumaczy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nidzgor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kup lepszy internet to nie będziesz dostawał laga i tracił punktów, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tak teraz jest że jak się wyjdzie z kolejki odejmuję Ci 10 pkt - jak masz serię masz X w serii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tak teraz jest że jak się wyjdzie z kolejki odejmuję Ci 10 pkt - jak masz serię masz X w serii . Nie. To znaczy że musiał nie pierwszy raz wyjść. Za pierwszym razem jest -3, potem musiał kilka razy wychodzić. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.