Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Out of video memory

Zajawson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam taki problem otoz wyskakuje mi ten blad podczas wczytywania. Dzieje sie to od wczoraj po podlaczeniu nowego dysku. Na starym wszystko smigalo. Prosze o szybka pomoc

Opublikowano

Po patchu jest taki błąd. Więc nie przejmuj się. Oni robia patche które w 20% poprawiają gre a w 80% pierdolą tą gre :].

Opublikowano

Możliwe :)

Jeśli chodzi o komputery to nie ma słowa nie możliwe.

Poczekaj na update albo reinstalluj. Może pomorze.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Zrobiłem reinstalke i załadowałop sie do połowy i wyskoczył błąd out of system memory a wcześniej ładowało się do końca i było napisane out of video memory

Opublikowano

Miałem tak samo ale z deadz ;d ( nie martw sie, ze nic nie wiem o warz, bo je mam ) musisz mieć wiecej pamięci Ram, ile masz i jaki sys. Operacyjny posiadasz? I czy 64 bit czy 32 ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Posiadam 8gb ramu i viste 32 bit system widzi tylko 3314mb. Lecz na starym dysku normalnie dzialalo. Kupilem nowy i zainstlowalem ten sam system co na starym i wyskakuje blad

Edit

Wszystko śmiga po zainstalowaniu Serivce Pack 1 od razu czyta mi grę i widzi 8GB RAMU. Wielkie dzięki za pomoc

Opublikowano

@ up. To, ze widzi te 8 GB ramu, to nic nie oznacza. Systemy 32 bit. i tak kozystaja z 3,3 GB , wiec te Twoje "drugie" 4 GB mozesz spokojnie wyjac lub sprzedac ;) 8GB ram na systemie 32bit? Bezsens :(

To tak na marginesie ;)

test

Opublikowano

@Up nie 3,3 ramu tylko, ja mam 4GB i wyczytuje mi 3,7 to różnie jest. Widzieć może i widzi, ale to jest niemożliwe żeby było prawda, bo masz 32 bit.

Jak nadal będzie występował problem dam ci link jak to zfixowac .

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...