Zajawson Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siemka Mam taki problem otoz wyskakuje mi ten blad podczas wczytywania. Dzieje sie to od wczoraj po podlaczeniu nowego dysku. Na starym wszystko smigalo. Prosze o szybka pomoc Odnośnik do komentarza
XCoP Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Po patchu jest taki błąd. Więc nie przejmuj się. Oni robia patche które w 20% poprawiają gre a w 80% pierdolą tą gre :]. Odnośnik do komentarza
Zajawson Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No ale kiedy byl ten patch skoro przedwczoraj na starym dysku dzialalo a wczoraj juz na nowym dysku przestalo dzialac? Odnośnik do komentarza
MrPajax Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Możliwe Jeśli chodzi o komputery to nie ma słowa nie możliwe. Poczekaj na update albo reinstalluj. Może pomorze. Odnośnik do komentarza
Zajawson Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zrobiłem reinstalke i załadowałop sie do połowy i wyskoczył błąd out of system memory a wcześniej ładowało się do końca i było napisane out of video memory Odnośnik do komentarza
XxWTFxX Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Miałem tak samo ale z deadz ;d ( nie martw sie, ze nic nie wiem o warz, bo je mam ) musisz mieć wiecej pamięci Ram, ile masz i jaki sys. Operacyjny posiadasz? I czy 64 bit czy 32 ? Odnośnik do komentarza
Zajawson Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Posiadam 8gb ramu i viste 32 bit system widzi tylko 3314mb. Lecz na starym dysku normalnie dzialalo. Kupilem nowy i zainstlowalem ten sam system co na starym i wyskakuje blad Edit Wszystko śmiga po zainstalowaniu Serivce Pack 1 od razu czyta mi grę i widzi 8GB RAMU. Wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Vaxus Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @ up. To, ze widzi te 8 GB ramu, to nic nie oznacza. Systemy 32 bit. i tak kozystaja z 3,3 GB , wiec te Twoje "drugie" 4 GB mozesz spokojnie wyjac lub sprzedac 8GB ram na systemie 32bit? Bezsens To tak na marginesie test Odnośnik do komentarza
XxWTFxX Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @Up nie 3,3 ramu tylko, ja mam 4GB i wyczytuje mi 3,7 to różnie jest. Widzieć może i widzi, ale to jest niemożliwe żeby było prawda, bo masz 32 bit. Jak nadal będzie występował problem dam ci link jak to zfixowac . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.