Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buciki do szkoły ;x

LIFT12344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, rok szkolny się zbliża, a ja nadal nie kupiłem butów :D Chodzi mi o jakie halówki.. jeśli chodzi o cene to gdzieś do 200-250zł. Nie chce aby kolor był baaaardzo oczojebny (może być troche ale bez przesady, że jakiś kurwa świecący róż albo strasznie żółty). Podoba mi się kilka par ale może coś zaproponujecie i akurat wpadnie mi w oko ;) Dobrze byłoby gdyby były dość wygodne i dość wytrzymałe, chociaż nie muszą. No to licze na Was i mam nadzieje, że coś zaproponujecie :)

Opublikowano

Elo, rok szkolny się zbliża, a ja nadal nie kupiłem butów :D Chodzi mi o jakie halówki.. jeśli chodzi o cene to gdzieś do 200-250zł. Nie chce aby kolor był baaaardzo oczojebny (może być troche ale bez przesady, że jakiś kurwa świecący róż albo strasznie żółty). Podoba mi się kilka par ale może coś zaproponujecie i akurat wpadnie mi w oko ;) Dobrze byłoby gdyby były dość wygodne i dość wytrzymałe, chociaż nie muszą. No to licze na Was i mam nadzieje, że coś zaproponujecie :)

Nie muszą być wygodne/wytrzymałe? xD Lol, to po co ci te buty, żeby tylko ładnie wyglądały?

Opublikowano

Nie muszą być wygodne/wytrzymałe? xD Lol, to po co ci te buty, żeby tylko ładnie wyglądały?

Nie pytałem się kurwa o komentarze tylko o doradzenie. A tak to napisałem bo.... po prostu tak napisałem.. nie chce jakiś ze stali co sie nie rozjebią po 3latach. Obecnie mam takie co rok dobrze się spisują ale są całe zabrudzone po orliku. Napisałem to ot tak, bo moge. A do czego mi buty to już nie Twój interes, ja będe w nich chodził.

Opublikowano

Te nowe butki pumy co na Stronie sizzera sa osobiscie je chce kupic :)

Opublikowano

Jak już kupujesz buty to kup porządne lepiej trochę dopłacić niż kupić shit.

Jeżeli chcesz zmieścić się z ceną do 300 zł to zdecydowanie odradzam nike, gdyż najniższy model to zwykły shit. Halówki które polecam to Adidasy/Jomy (z własnego doświadczenia) i dość dobre kupisz w cenie 250-350zł.

Jeżeli już byś się uparł na nike to polecam hypervenomy (lecz już wyższy model po około 400-500zł lub najwyższy 800-1000)

Mam korki i halówki hypervenomy najwyższego modelu i spisują się znakomicie ;)

Opublikowano

Ja pierdole, ja na buty szkole wydałem najwiecej 30zł a ten chce 200zeta kłaść, pojebało sie od hajsu.

Kup sobie zwykle trampki a nie bedziesz cudować bo i tka ci sie rozjebia

Opublikowano

Kto normalny kupuję buty do piłki, zeby się w szkole bujać? Chcesz zaszpanować hajsem? Wydaj 50 zl w sklepiku szkolnym.

Polecam buty normalne, skejtowskie.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Kto normalny kupuję buty do piłki, zeby się w szkole bujać? Chcesz zaszpanować hajsem? Wydaj 50 zl w sklepiku szkolnym.

Polecam buty normalne, skejtowskie.

Jak nie wnosisz nic ciekawego do tematu to w ogóle nie pisz.. Ja kupuje i to ja chodze..

Ps. To nie jest multi, Makin o tym wie i dał bana na tamto konto

Ps.2 Właściwie to temat do zamknięcia bo za dużo się nie dowiedziałem.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...