Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja na androida do oglądania anime po polsku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KingVegeta

Oczywiście, nie ma najmiejszego problemu. Za parę godzin aplikacja powinna być już dostępna także w Holandii.

Niestety w obecnej chwili nie planujemy wydania mangi. Od początku stworzenia tej aplikacji chcieliśmy aby użytkownicy mogli zapoznać się z prawdziwymi tytułami anime a nie jedynie "czymś" co jest serwowane przez kanały telewizyjne i nazywane "najlepsze anime".

A w szwecji daloby sie odblokowac ;)

Opublikowano

Aplikacja świetna, szkoda tylko że nie ma niektórych tytułów. Jak jestem na praktykach to zawsze oglądam na niej anime  B) a na przeglądarce w telefonie mi nie wyświetla.

Opublikowano

Właśnie mogli by dodać taką opcje bo tak to trochę kijowo :D 

Ogólnie apka dobra ale brakuje mi downloadu :(

graphic.png

Opublikowano

Właśnie mogli by dodać taką opcje bo tak to trochę kijowo :D

Ogólnie apka dobra ale brakuje mi downloadu :(

Ja ją sobie dopiero jutro ściągne ale myśle że program TubeMate da rade ściągać

Opublikowano

Trwają pracę nad pobieraniem jednak obecnie w standardzie jest to opcja zablokowana. Jeżeli ktoś ma konto testera bądź donatora może przytrzymać na interesujący go serwer aby pobrać interesujące go anime.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, tak jak prawdopodobnie napisałem w mailu obecnie nie ma takiej możliwości z powodów że obecnie aplikacja przechodzi metamorfozę pod względem wyglądu oraz funkcjonalności i nie posiadam starszych wersji ( chyba że lubisz być testerem :D to mogę wysłać wersję dev ).

Najlepiej by było jeżeli ktoś na forum przesłał by starszy plik APK do uruchominia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jest jeszcze możliwość zostania testerem ? Oglądam bardzo dużo anime w wolnym czasie ale wygodniej by mi było w aplikacji a nie na przeglądarce.

Opublikowano

Oczywiście, aplikacja jest dostępna dla każdego za darmo w sklepie google.

Jeżeli ktoś chce trochę pomóc i chciałby zgłaszać ewentualne błędy/propozycje otrzymuje konto testera ( z kilkoma dodatkowymi funkcjami dostępnymi także dla donatorów). Aby otrzymać profity należy mieć aktywowane konto google play (wymaganie google).

Jak ktoś chce tylko nową wersję aplikacji wystarczy zgłosić się na PW, uwzględniając że jak wyjdzie oficjalna wersja należy ją usunąć i wgrać wersję produkcyjną ( aplikacja będzie zachowywała się czasami niestabilnie bądź przestanie działać).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja również jestem chętny na stanowisko testera. Wprawdzie ściąganie mnie nie interesuje, bo mam darmowy internet sieci komórkowej, ale miło będzie pomóc, bo aplikacja zdecydowanie zasługuje na pobranie. Żadne bugi mi nie straszne! :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem, że też jest stara aplkacja do oglądania Naruto mimo to cały czas ją aktualizują: Naruto Online

Naruto Online nie posiada aktualizacji odcinków od ok. 4 miesięcy.

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czyżby aplikacja została usunięta?? w takim razie ja otwieram temat i mam pytanie czy zna ktoś inną aplikacje gdzie obejrze Anime z napisami lub dub pl na moim androidzie...??

Pozdrawiam jeśli muszę założyć temat do proszę moderatorów o napisanie mi na pw i skasowanie postu

Opublikowano

Czyżby aplikacja została usunięta?? w takim razie ja otwieram temat i mam pytanie czy zna ktoś inną aplikacje gdzie obejrze Anime z napisami lub dub pl na moim androidzie...??

Pozdrawiam jeśli muszę założyć temat do proszę moderatorów o napisanie mi na pw i skasowanie postu

Następnym razem lepiej otwórz nowy temat.

Przeczesałem posty i tematy użytkowników i nic nie znalazłem. Oznacza, to, że musisz oglądać w przeglądarce obsługującej Flash Player (Puffin, Chrome, Dolphin).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Została wypuszczona kolejna wersja aplikacji która nie powinna zawierać w sobie błędów które występowały z początku jej korzystania. Zachęcam do ściągnięcia oraz skomentowania. Wszelkie propozycje mile widziane.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Można prosić o informacje czy apka w ogóle jeszcze żyje?
W Sklepie Play jej nie ma, a ostatni wrzucony link wyświetla mi jedynie pustą stronę :(

EDIT:
"nowsza" wersja z pierwszego postu działa, ale nie wyświetla mi listy odcinków :(

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam tą aplikacje wie ktoś czy da się napisy zmienić na polski ? byłbym wdzięczny

Ja mam tą aplikacje wie ktoś czy da się napisy zmienić na polski ? byłbym wdzięczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...