Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która Karta Graficzna

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, własnie zobaczyłem. Zaraz dam. A co oznacają skróty? Wyzej podane .

@Dałem ss'a bo link coś nie działał.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

550ti nie opłaca się brać, podaj reszte sprzętu i budżet.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Jedni mi pisali, zebym bral, inni mi tu pisza zebym wzial cos innego. Ja chce karte do 400 zł, a zasilacza jakiego obecnie mam to nwm, ale wiem , że mam drugi co ma 500W i działa.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Testowałem kiedyś. Jestem idiota, ale nie taki ;.d

Na ile lat by mi starczyły te karty graficzne które podałem ( tam wysoko ). Bo ja na maxymalnych ustawieniach nie musze grac.

@Jakbyście mieli jakąś lepszą kartę do 400 zł, to tylko nie MSI, wole już dopłacić trochę i mięc z lepszej firmy. Zależy mi żeby było sporo bitów 128 to minimum.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Testowałem kiedyś. Jestem idiota, ale nie taki ;.d

Chyba jednak takim... Po prostu sprawdź i napisz model tego zasilacza.

Opublikowano

Chyba jednak takim... Po prostu sprawdź i napisz model tego zasilacza.

Ile razy mam pisać, widze ze chyba spytam się na innym forum bo tu senswonych odpowiedzi nie widz.e

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Nie rozumiesz że jeśli masz słabej jakości zasilacz nie wyrobi przy karcie ? Podaj jego markę moc oraz model i skończ pisać takie durnoty. Na innym forum napiszą Ci to samo albo z miejsca wywalą temat

Opublikowano

Nie chce mi się teraz iść sprawdzać, ale testowałem u kolegi i spokojnie wyrabiał na karcie GT 660

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Ale ja chce do 400 zł, a +7000 radeon jest droższy.

Ale odpowie ktoś? Asus nvidia GeForce GTX550Ti na ile wytrzyma lat? czy lepsza Gigabyte nvidia GeForce GTX550Ti ( Chodzi mi o gry )

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...