Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TradeHack by DaRealFreak

Isenthar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765548-U105386.png

TradeHack by DaRealFreak

1308765487-U105386.png

1308765466-U105386.png

1308765590-U105386.png

1308765578-U105386.png

1308765441-U105386.png

1. Wypakowujemy.
2. Odpalamy FileArchiver2.exe
3. Podajemy ścieżkę do pliku root z folderu pack.
4. Po załadowaniu wyskoczy nam konsola, wciskamy enter lub spację.
5. Teraz kopiujemy ten plik z paczki uiexchange i wklejamy do extracted ---> root.
6. Wchodzimy znowu w FileArchiver2.exe mamy tam po lewo napis extracted i jest taki mały plusik, naciskamy na niego. Teraz dajemy po prawo pack archive.
7. Po spakowaniu utworzą się nam 2 pliki root, kopiujemy je i wklejamy do folderu z grą.

Chciałbym dodać, że to jest tylko iluzja ;d tzn. że jak damy hack it to w naszym eq pojawią się te itemki co były na handlu, ale nie bd mogli ich używać np. zabraliśmy miecz ale nie będziemy mogli go założyć. Taka iluzja xD.

Hack nie jest mój, znalazłem go na elitepvpers.

1284282093-U138092.png
1308765779-U105386.png

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Właśnie wiem, ale dla świętego spokoju i pytań czy istnieje trade hack, to udostępniam takie coś.

Na bazie tej iluzji można było by zrobić jakąś iluzję na handel, że niby pokazujemy jakiś item np. truta 60 śr, a kiedy gościu da akceptuj nic nie dostaje xD. Wtedy można było by tak cholernie dużo zarabiać. Na pewno tak się da ;).

ae8pc4.jpg

Opublikowano

bo to jest iluzja robiona od strony klienta, cos w stylu co kamer kiedys zrobil tylko ze kamera typowo dzialal, a ten to iluzja, ale do filmików na youtuba do ppa jak najbardziej sie przydaje xD

Jumpstyle 4 Live <3

Opublikowano

Szkoda,że jedynie iluzja ;) Gdyby można było oszukiwać tak na prawdę nieźle by się wzbogaciło

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Bardzo dawno temu już to obczaiłem :) Jedyny pożytek jest taki ze można np. jakiemuś koledze wysłać SS'y gdzie ma się w eq coś pro np. Trutke śr 46 :D

Opublikowano

Z tego co kojarzę,Kamer kiedyś opisywał sposób na zrobienie iluzji zbroi,którą widzieli też inni.Działało na niektórych dedykach,można było "sprzedać" zbroję,i nadal ją mieć u siebie.

Działało tylko w przypadku zbroi.

Opublikowano

@Up

Jeśli to prawda, to znaczy że można to opatentować także na bronie. Kamer był i będzie geniuszem ;d, zaraz mu na gg napiszę ;D.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

HeH ^^ Zajeb*iste !

Pobieram :D

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Chciałbym dodać, że to jest tylko iluzja ;d tzn. że jak damy hack it to w naszym eq pojawią się te itemki co były na handlu, ale nie bd mogli ich używać np. zabraliśmy miecz ale nie będziemy mogli go założyć. Taka iluzja xD.

W takim razie to niej jest hack.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...