Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System

Ryszardinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj rano włączyłem komputer z początku zamulał go chciałem CCleaner'em wyczyścić bo myślałem że może zawalony jakimś syfem albo coś ale w trakcie tego złapał zwiechę i po "alt+ctr+del" czarny ekran i widać tylko kursor. Pomyślałem że zbieg okoliczności i spróbowałem ponownie ale już po tej zwieszę wziąłem Avast i zaczęłam skanować ale w trakcie skanowania też zwiecha więc uruchomiłem w trybie awaryjnym i przeszukałem dogłębnie ale nic teraz skanuje całość i też raczej nic. Wczoraj nic nie robiłem sam internet a dzisiaj taka nie przyjemna sytuacja. Czytałem że to może wina sterowników, HDD albo urządzeń.

Nie wiem jak się do tego zabrać pobrałem "MHDD" ale nie mam płytki do wypalenia niestety. W menadżerze urządzeń jest jedno nieznane urządzenie nie wiem czy to to może być przyczyną. Do formatu nie mam płytki, system nie oryginalny niestety.

Proszę o rady i pomoc, z góry dziękuje.

Opublikowano

Avast to nie jest antywirus, to jest GÓWNO. Przeskanuj Malwarebytes.

Co kto lubi. Ja mam o nim dobre zdanie, poza tym jest oryginalny a nie pirat, chyba jedyna oryginalna rzecz ;p

A i komputer jest nowy od dwóch miesięcy około, nie wiem czy to potrzebna informacja.

Opublikowano

Mówie, przeskanuj kompa Malware, a nie tym Avastem, który pomija połowe wirusów.

A jak zainstaluje ten program to się nie pogryzą(czyt. komputer ekspl... przestanie działać)?

Opublikowano

Dobrze chyba się uporałem z problem za pomocą "Przywracania systemu" nie wiedziałem że Windows 7 ma taką możliwość. :D Dziękuje za pomoc i mam ostatnie pytanie, mianowicie jakie są dobre programy tego typu do przywracania systemu, są takie banalne w obsłudze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...