Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Fala 1lvl

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Zastanawia mnie jedno. Ta dziwna fala 1 lvl'i. Już częściej na mniejszych serwach zamiast 100lvl'i to spotykam 1.....

Tak samo to, że grają tak trochę dziwnie.....każdy M16A3 lub inne dobra bronie na 1lvl i koszą.....Ostatnio grałem ze znajomymi

i nagle wbiło kilku 1lvl'i i jak wygrywaliśmy to nagle zaczęliśmy przegrywać. Tak nas siekali, że szok. Jednak najgorszy był ten

niezniszczalny Amtrac,w którym siedzieli (dosłownie). Nie wiecie może oco chodzi? Poza tym od tamtej chwili zdarzają się dziwne lagi

jak np. ktoś zdechł i wisi w powietrzu lub ktoś zdechł i stoi.

Opublikowano

Promocja Battlefield 3 , duzo osób go zakupiło m16a3 to podstawowa broń dla medyka , jeżeli nie odblokowali innycyh to grają tymi.

Jeszcze jedno , to że ktoś ma 1 lvl nie znaczy że nie potrafi grać.;]

Armtrac jest zniszczalny tylko jest wytrzymały

Opublikowano

Te lagi są przez humble bundle, wszyscy sie rzucili jak małpy na bf3 i są przeciążenia serwerów.

Na szczęście już nie można kupić tam bf3 :)

Opublikowano

Te lagi są przez humble bundle, wszyscy sie rzucili jak małpy na bf3 i są przeciążenia serwerów.

Jak nie można jak można ?

zpot.png

Opublikowano

Można, qwerty nie wprowadzaj ludzi w błąd, przecież wyraźnie piszę jeśli zapłacisz powyżej 4.82 to dostaniesz dodatkowy bf-3 + sims 3

Opublikowano

Jest dużo graczy, ponieważ bf teraz na humble bundle po 18zl. na allego jeszcze taniej. Ten twój lag to może był jedno razowy (ale w bf to często spotykane takie pośmiertne pozycje) ponieważ wszyscy gracze bf'a nie są na 1 serwerze, wiec ty nie możesz odczuwać tego ze jest dużo nowych. Większość nowych graczy to dzieci, które kupują te pakiety ulepszeń do wszystkiego chodziarz znam kilka osób +30at które to kupiły ponieważ nie chcą wydawać 200zł na grę tylko 18zł.

Opublikowano

ostatnio u mnie BF był za 32zł więc to że dużo graczy to norma, co do 1 lv sam z kolegami na Premium resetowaliśmy LV graliśmy razem na serwerach pomimo dobrego skilla nikogo to nie dziwi, ja M16A3 grałem podajże do 50 lv to świetna broń. Lagi na serwerze spójrz przed dołączeniem jaki host serwera ;]

\

Opublikowano

Co z tego ze 1 lvl?

Ja z 1 lvlem mialem prawie najlepsze staty na serwie :D

BF3 to banalna gierka , poczulem roznice jak przenioslem sie na BF3 z CSa

Kto gral w csa to wie

Opublikowano

Można :) sam kupilem 3 sztuki :>

Jest dużo graczy, ponieważ bf teraz na humble bundle po 18zl. na allego jeszcze taniej. Ten twój lag to może był jedno razowy (ale w bf to często spotykane takie pośmiertne pozycje) ponieważ wszyscy gracze bf'a nie są na 1 serwerze, wiec ty nie możesz odczuwać tego ze jest dużo nowych. Większość nowych graczy to dzieci, które kupują te pakiety ulepszeń do wszystkiego chodziarz znam kilka osób +30at które to kupiły ponieważ nie chcą wydawać 200zł na grę tylko 18zł.

200zł xD? premium edition masz za 120zł :>

na HB masz za 14 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...