Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecraft

LostDarkho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić minecraft i użyc do tego przelewu bankowego mbank i sie zastanawiam czy kupić go z strony mojang (w ile to dostane) czy mógłby mi ktoś jakoś polecić te stronę ? Innych stron nie chce bo dla mnie za drogo np 104,99, a allegro to sami rozumiecie .....

Opublikowano

Jak najbardziej polecam głowną stronę, a nie jakieś inne... Masz na niej 100% zaufanie i pewność, że dostaniesz ;)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

tak najlepiej kupuj z minecraft.net masz pewność że cię nie oszukają

Też kupowałem przez mbank - kod przyszedł po paru sekundach :)

Opublikowano

Kupuj z oficjalnej strony, ja pierwszy gift code kupiłam na allegro za tam około 35zł i po jakimś czasie okazało się,że jest "kradziony" (nie wiem jak to możliwe) I przepadły wszystkim, którzy kupili je od tego typa. Mi też. Pieniędzy oczywiście nie zwrócili. Ostatecznie kupiłam na minecraft.net i mimo, że zapłacisz więcej, to tak jest najbezpieczniej.

Opublikowano

Kupiłem kilka kodów do MC na Allegro (od jednego sprzedawcy) i z żadnym nie było problemów. Owszem, na Allegro pełno jest oszustów i zwrot pieniędzy praktycznie niemożliwy. Ryzyko na Allegro zawsze jest duże ale kupienie kodu na stronie mojang pozostawia wiele do życzenia. Ja kupić tam nic nie mogłem :)

By wszystkim żyło się lepiej :)

Opublikowano

Chciałbym kupić minecraft i użyc do tego przelewu bankowego mbank i sie zastanawiam czy kupić go z strony mojang (w ile to dostane) czy mógłby mi ktoś jakoś polecić te stronę ? Innych stron nie chce bo dla mnie za drogo np 104,99, a allegro to sami rozumiecie .....

Jak kupowałem na allegro ale to za czasów alphy za 20zł i do dwóch godzin doszedł gift kod

Opublikowano

kupuj na minecraft.net i nie wybieraj opcji z prezentem na obrazku tylko kliknij tą drugą, (premium, czy coś takiego będzie pisać)

ja po zapłaceniu od razu miałem premium :)

Pomogłem? zostaw +'ika :)

Opublikowano

w wbk mozna zrobic wirtualna karte kredytowa. Tzn przelrw z bankowego na ta wirtual i wchodzisz na mc net i normalnie dajesz dane do virtual karty jak do prawdziwej. Giftcode w okolo 25 minut i najpewniej.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...