Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozkminy z czatów

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś rozkminy z 6obcy, omegle, innych? Ja ostatnio pisałam do jakiejś dziewczyny, że w wakacje zbieram złom, bo trzeba na flaszke dla ojca zarobić, a ona "Takie życie". Nie no padłem, nikt jeszcze nie dał się na ten tekst nabrać.

Opublikowano

@up

Ja ostatnio wkręcałem jakiegoś geja, że chcę z nim wiecie co robić. On coś tam mówił, że lubi robić laske i dawać dupy, a ją do niego, że dobrze się składa, bo lubię to co on oferuje, ale czuję, że obaj się wkręcaliśmy nawzajem. Czuję, że to był jakiś troll, bo napisał, że ma 18 lat, ale strasznie wolno pisał, więc czuję, że jakiś dzieciak.

Opublikowano

nikt się nie udziela bo nie ma aż takich belkowych sytuacji :D Jeśli nawet ktoś napisze historie z tego czatu to zostanie oblany chłodnym hejtem pod pretekstem fake

a nie każdy robił ss z takiej rozmowy

Opublikowano

Udało mi się kogoś nabrać ze mam rozdwojenie jaźni później moze screeny wrzuce

@edit

ROZMOWA ROZMOWA po wstępnej zwykłej rozmowie

1377127959-U36884.jpg

nieregulaminowa sygnatura

Admin Cienia
Opublikowano

Weście sobie na pw spamujcie takim gównem jak was to jara.. Boże ile wy macie lat.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ladnie trzeba sie nudzic zeby wchodzic na takie czaty. Przeciez tam sami desperaci siedza z reka w spodniach.. :)

Unlucky :>

Opublikowano

Z nudów jest fajnie na takich czatach, ale rzadko trafić na kogoś normalnego większość to 50-letnie pedofile albo zdesperowane nastolatki :D:D

A co do tematu:

Stranger: m18 szukam kobiety do dłuższego związku moje foto:

Ja: serioo szukasz?

Stranger: No ta

Ja: jesteś napalony?

Stranger: I to bardzo

Ja: m17 też facet też se pogrucham

Nooo i się rozłączył

Szukanie osób do związków na necie a szczególnie na takich czatach jest chore moim skromnym zdaniem i oczywiście co do tego tekstu wyżej zapewniam że wolę kobitki, ahhh te dziunie <3:D (jakby ktoś troll'a nie zrozumial :D)

Opublikowano

Troll xD

bWIPuV9.jpg

SkHqC9v.jpg

Widać ze ten kolo pijany ,ledwie pisze :)

Ale po takich ludziach można stwierdzić że nigdy nie ruchali i szukają okazji w necie :)

Jedni mają życie w necie ,a drudzy sex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...