Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dzisiejsze Lagi Przez Riot .

Kilower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie nastepujace , Przegralem ranka przez kosmiczne lagi ... Wygrywalismy na poczatku bylo 8-0 , potem zalaczyly sie lagi dla calego teamu . Sam mialem teleporty i bog wie co , Caly czas kogos od nas wywalalo . Enemy team takze mial lagi ... Ale widocznie duzo mniejsze . Im nikogo nie wywalalo ....

Chodzi o to ze gralem Akurat ranka , Ostatniego do promocji . Czy jest jakas szansa na to ze gdy napisze do Supportu zostana mi zwrocone Lpki , Lub promocja ? Czy to juz moj pech i nie da sie z tym nic zrobic ? :P

Dotychczas stracilem promocje , punkty i nie zostalo z tym nic zrobione ... Mialem nadzieje na "Loss Prevented" Ale jednak nope ..

To wkoncu ich wina , Nie da sie z tym nic zrobic ?

Ps. Tak marny Silver puacze , Dajmondy niech sie nie odzywaja , Szkoda mi tej promocji i tyle . bez placzu .

Edited_1.png

Opublikowano

Pytanie nastepujace , Przegralem ranka przez kosmiczne lagi ... Wygrywalismy na poczatku bylo 8-0 , potem zalaczyly sie lagi dla calego teamu . Sam mialem teleporty i bog wie co , Caly czas kogos od nas wywalalo . Enemy team takze mial lagi ... Ale widocznie duzo mniejsze . Im nikogo nie wywalalo ....

Chodzi o to ze gralem Akurat ranka , Ostatniego do promocji . Czy jest jakas szansa na to ze gdy napisze do Supportu zostana mi zwrocone Lpki , Lub promocja ? Czy to juz moj pech i nie da sie z tym nic zrobic ? :P

Dotychczas stracilem promocje , punkty i nie zostalo z tym nic zrobione ... Mialem nadzieje na "Loss Prevented" Ale jednak nope ..

To wkoncu ich wina , Nie da sie z tym nic zrobic ?

Ps. Tak marny Silver puacze , Dajmondy niech sie nie odzywaja , Szkoda mi tej promocji i tyle . bez placzu .

Jeśli cały team by napisał to może by coś zrobili ;)

Opublikowano

Możliwe, że Riot po czasie uzna mecz za nie ważny i zwróci LP, chociaż nie wiadomo ;3

siema.

Opublikowano

Powinni oddać LP. Może to kwestia czasu, wolą zająć się naprawą błędu a nie już skutkami.

Poczekaj do jutra (dzisiaj) i napisz do supportu.

Opublikowano

Powinni oddać LP. Może to kwestia czasu, wolą zająć się naprawą błędu a nie już skutkami.

Poczekaj do jutra (dzisiaj) i napisz do supportu.

Czy napisanie do supportu powinno cos pomoc ?

Czy moge grac ranki w tym czasie ?:P

I najwazniejsze , na suppie zawsze mi wyskakuje ze mam sie zalogowac .

To jest moje konto z gry czy jak to wyglada ?

Moglbym o linka poprosic ?

Edited_1.png

Opublikowano

1. Tak, od tego te lenie śmierdzące są

2. Tak, no przecież nie zabronią Ci grać rankedów przez ich błąd

3. Tak zawsze jest, oni tam chyba nie dają opcji zapamiętania

4. Nie, musisz się tam zarejestrować od nowa

5.

https://support.leagueoflegends.com/home

Pisz im konkretnie, 1 pytanie. Oni lubią tak pierdolić 34829 linijek tekstu, w których nie ma odpowiedzi dlatego naciskaj "nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie". W tym supporcie cwane gufna siedzą

Opublikowano

@UP popieram pisz do rzeczy i nie rozciagaj sie a bedzie git juz raz brat z nimi pisal chcial zmienic nick bo przeniosl a oni z nim pisali z 1/2 h a dopiero za nastepne 2h mu zmienili -.-

73159_20_07_12_10_19_15.jpg

Opublikowano

1. Tak, od tego te lenie śmierdzące są

2. Tak, no przecież nie zabronią Ci grać rankedów przez ich błąd

3. Tak zawsze jest, oni tam chyba nie dają opcji zapamiętania

4. Nie, musisz się tam zarejestrować od nowa

5.

https://support.leagueoflegends.com/home

Pisz im konkretnie, 1 pytanie. Oni lubią tak pierdolić 34829 linijek tekstu, w których nie ma odpowiedzi dlatego naciskaj "nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie". W tym supporcie cwane gufna siedzą

Dziekuje bardzo ladnie , do pana @Ap takze dziekuje .

Temat mozna zamknac :P

Edited_1.png

Opublikowano

Też ostatnio straciłem LP można powiedzieć za nic, grałem rankeda mecz był wyrównany 50 minuta tf pod ich nexusem ,grałem malphite i chcialem w nich ultować, nagle lag po 20s unlag patrze zajebali nas wszyscy malphite wtf u do o.O. i przejebaliśmy przez jebanego laga.

Opublikowano

2x taką sytuację miałem że nie policzyło jako loss prevented i 2x odpisali nie czytając co jest w treści...

Napisali że nie mogą oddać mi tego, bo to wina mojego łącza... Kiedy to była wina ich serwerów (nie moówię o wczorajszych lagach, ale o te przed wakacjami). Niestety musisz sam odrobić..

League of Legends

Opublikowano

RIOT nic nie zwróci. Dostałem odpowiedź, prostą logiczną, więc.. :/

• Witaj, Przywoływaczu

Zdajemy sobie sprawę z problemów z serwerami jakie miały miejsce w ostatnich dniach. Niestety nie jesteśmy w stanie niczego dla Ciebie zrobić w sprawie tej gry. Przepraszam za to nieprzyjemne doświadczenie, wiem, jak musi być to denerwujące.

Badamy obecnie co powoduje tego typu problemy z serwerami i staramy się znaleźć lepsze rozwiązanie na przegrane mecze promocyjne z winy tych problemów. Niestety nie jestem w stanie podać tutaj żadnych konkretów, dlatego też bardzo doceniam Twoją cierpliwość i zrozumienie w tej kwestii.

Daj mi znać jeżeli masz jeszcze jakieś pytania.

Pozdrowienia

Best Regards

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...