Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIFA 13 Kariery

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam takie pytania , ile trwa kariera menedżera w FIFIE 13 ? bo w 09 pamiętam że 15 sezonów , a tu więcej ? i przy karierze piłkarza jak zakończy się karierę piłkarza to da się zostać menedżerem ? i jeśli tak to ile sezonów ? bo chciałbym poprostu dotrzeć do momentu kiedy będą same postacie wygenerowane przez FIFE a nie prawdziwi :D

Opublikowano

Sezonów maksymalnie można rozegrać 15, tak jak w poprzednich wersjach gry.

Po zakończeniu kariery zawodnikiem nie można być menadżerem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To czemu oni piszą że po zakończeniu kariery piłkarza można zostać menedżerem ? tak piszą i gówno jest ;/ to samo było w fifie 12 chyba piłkarzem , pisało że można zostać powołany do reprezentacji a nie można ;c

Opublikowano

Nie wiem. Bynajmniej może tak jest. W 12 było tryb Grający trener i to było połączenie kariery menadżera i zawodnika.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Po zakończeniu Kariery piłkarzem zostaje sie Trenerem...Sprawdzone!

Opublikowano

Można zostać menedzerem ! - także sprawdzone :D Osobiście ;p

:)

no a jak już bede tym menagerem to mogę wybrać klub jaki chce

czy tylko te które beda wolne ? :D

58121063168705213211.png

Opublikowano

Jeśli będziesz grał kilka sezonów w jednym klubie (np. Man Utd ) i będziesz zdobywał mase goli, asyst to przy zakończeniu kariery zawodnika powinieneś dostać ofertę z Man Utd. Sam sprawdzałem, gdy w wieku 21 lat( po 5 sezonach w United) dostałem od nich ofertę prowadzenia kadry.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Jak zakonczysz kariere pilkarzem to pod koniec wyswietli ci sie od 5 do ok 10 klubow jakie mozesz prowadzic. Zazwyczaj sa ta kluby 2 - 4 gwiazdki ale po osiagnieciach w danym klubie latwo dostac oferte np od Arsenalu ( sa tez oferty pracy w biurze menadzera)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...