Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Npc`ty z Citizens bardzo wolno chodzą.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z npc`tami. Gdy tworze npc`ta i wyznaczam mu waypoint`y komendą /npc path, npc chodzą po wyznaczonej ścieżce, ale z taką okropną prędkością, że nie można wytrzymać. Mają robić za żołnierzy biegających i bijących wszystkich w okolicy, a ci to owcy nie dogonią. Npc wolno poruszał się na kilku serwerach tzw. wgrywałem plugin na wiele serwerów i na każdym ten sam problem. Serwer ma najnowsze pliki Bukkit 1.6.2 R0.1, a plugin na jakiej wersji nie próbowałem, był ten sam problem, a nawet jak ściągnąłem najnowszą wersje z bukkit.org (2.0.9) to nawet nie włączył się. Proszę o pomoc, jest to mi bardzo potrzebne.

Opublikowano

Lub rzuc w niego potionem na speeda

Nie jestem pewny, ale na npc nie działają potiony. Po drugie potion się skończy za kilka minut ...

Opublikowano

Sluchaj, Usun wszystkie NPC na swiecie czy pokolei I Zrob tak:
1. /npc create nazwa
2. /npc controllable ( musisz miec najechane na mpc )
3. /npc mount ( i siedzisz na nim )
4. Potem wpisujesz /npc speed 15 potem prawym na niego schodzisz i ustawiasz jego kroki gdzie maja isc.
Mysle ze pomoglem <3

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Nie wiem po co

1. Po co ma usuwać npc tylko roboty bd miał

2. Poco ma sterować siedząc na nim pathem łatwiej

3. Po co ma wpisać te wszystkie komendy skoro dopiero /npc speed da rezultat

Co do źle działającej wersji to polecam http://ci.citizensnpcs.com/ tam są najnowsze wersję (nowsxe niż na bukkit.dev codziennie wychodzi tam aktualizacjan tego pluginu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...