Sence ° Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 joł, właśnie grałem mecz 4 vs 5 i o dziwo wygrywaliśmy. Nagle wszystkich wywaliło... co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Riot ma problemy z serwerami, każdy kto gra/jest w lobby tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmilk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mnie tez na rankedzie własnie. Moze reset serwów zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 http://prntscr.com/1m80s4 dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoistone666 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 jak jestem teraz na rankedzie i mnie wywaliło, strace lp ?? jak strace moge do nich napisać by mi przywrócili Tylko Lucyfer Jestem Hujston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 jak jestem teraz na rankedzie i mnie wywaliło, strace lp ?? jak strace moge do nich napisać by mi przywrócili nie stracisz ani nie zyskasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojλk. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mnie z gry wywalilo , i nie moge sie połączyc, jak zrestartowalem na nowo.... te tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeaVer1234 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pewnie stracisz bedzie trzeba do nich pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.