jambojet Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam czy serwery są aż tak bardzo przepełnione, że nie można się nawet zalogować? Przed chwilą mi się pokazało, że mam czekać 11 min na zalogowanie, a teraz w ogóle nic się nie pokazuje Co to ma być? Nawet w LoLa już wieczorem zagrać nie można Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 kolejka może? http://prntscr.com/1m80s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9diablo9 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hahaahha fuck yea mi tylko 30sec. może od neta , ale się tak wystraszyłem jak mnie z gry wyebao ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakarotek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 LAGI STRASZNE SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoistone666 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wyjebało mnie z rankeda miałem 1500 pingu potem 500, teraz próbuje wrócić i mam czekać 30 minut Tylko Lucyfer Jestem Hujston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdxdddddddddddd Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Lagi są moją ostatnią grę tak bardzo zamuliło raz miałem ping 50 potem 500 to samo z kolega Listę tematów znajdziecie na moim profilu 4funCzemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"Click ;DProszę o zdjęcie 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jambojet Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 teraz się pokazuje, że serwer jest aktualnie zajęty -_- http://zapodaj.net/5c0b97d82ad27.png.html Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeesup Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przed tym była informacja w tej tabelce że gracze mają problemy z lagami i podejrzewam że znaleźli maszynę odpowiedzialną za to i trwa naprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveSay Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zajebiście a miałbym serie do s4 a tak nie mogę nawet odnowić bo mi info o firewallu się pojawia @edit o zajebiście lp mi odjęło bo enemy team mógł normalnie grać i nas ujebał no TO KURWA ZAJEBIŚCIE ! Moje tuty : http://www.mpcforum.pl/topic/1027533-tutahri/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrO^^KoKS Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wydaje mi się że Luciana dodają . Wreszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeesup Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up, nie, z tego co dali w tabelce to mają problem z lagami i sprawdzają co jest tego powodem, problem w tym że to występuje gdzieś tak od około 2 tygodni, a dopiero teraz się tym zajmują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nidzgor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up2 o_O nie dodają żadnego luciana tylko mają problem z serwerami. Już wszystko zostało ustabilizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzyjdzAzazelu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 O ktorej mieliscie lagi i duzy ping? Ja okolo 18 i sie przestaraszylem, ze bana za afk dostane... tak samo mialem ping od 50 - 500 +, ale okolo 20 przeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.