patrikooop Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Niedawno kupiłem sobie raymana origins. Po miesiącu użytkowania gry pod światłem widać miejscami małe ryski, czy to normalne ? Dodam, że gry zawsze przechowuje w pudełku i o nie dbam. Gry zawsze instaluje na dysku, a konsolą nigdy nie ruszałem podczas odczytu gry. Konsola to slimka 250gb. Może to być wina dupnego napędu czy raczej dla tej konsoli to normalne ? FANBOYS GONNA DIE!!! Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jeśli te rysy są minimalne to raczej to jest norma. Moje płyty też mają lekkie małe ryski przy brzegu. Skoro nigdy nie ruszałeś konsolą itd to wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza
patrikooop Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Są minimalne i przy brzegach. Gdzieś też wyczytałem, że ps3 jest 3x podatne na rysowanie płyty, a xbox360 aż 12x. Oczywiście jeżeli ruszamy konsolą podczas jej pracy. FANBOYS GONNA DIE!!! Odnośnik do komentarza
meen112 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 zawsze jest taka opcja że masz coś z napędem ale myślę że każdemu czasem pojawiają się drobne ryski na płytach Odnośnik do komentarza
KoRn1987 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To normalka , czasem może sie trafić parę rysek , tzn "Slady użytkowania" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.