`Nakou Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 eLo Pobralem fife13 nonTEAM odpalam ją pokazuje się tam jakieś logo EA potem włącza się czarny ekran na 3sek i się wylancza i dupa.. Co zrobic ? [][] JEŻELI TWOJA POMOC ZADZIAŁA ,A JA BĘDĘ PYKAŁ W FIFE DAJE LIMIT LAJK NA TYDZIEN CZYLI 70 LAJKERSÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrfilmik Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pobrałem fife ??? nie dziw się że nie działa piraty zazwyczaj mają lagi wirusy albo nie działają wogóle zainwestuj pare groszy a nie będziesz musiał się martwić ani o gre ani o komputer (lub laptop ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pestka. Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Nowe stery do karty graficznej, dźwiekowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denner29 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Mało informacji. Chociaż system podaj. Jeżeli vista/7 to daj tryb zgodności, wiem że to może brzmieć dziwnie ale mi nawet przy nowszych grach czasami pomaga. Jak XP czy inny, to zrób tak jak napisał @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomciotg Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Działa Ci demo? Koniecznie sprawdź, a potem kombinuj. Odpisz, postaram się Ci pomóc, sam miałem podobnie, ale na oryginalnej wersji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Najlepiej zregeneruj grę programem Fifa 13 i68 Regenerator, bądź Fifa 13 FHL-BH Editor. Pewnie to jakiś błąd plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.