Skocz do zawartości

[Szukam] AFK bot

Cheyenne

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry!

Rychło w czas zauważyłem, że niektórzy używają afk botów, przypuszczam, że do wbijania kredytów. Czy posiadacie link bądź temat z takim gadżetem? Może być coś uniwersalnego jak tasker (który chciałem użyć, ale przestał działać jak należy), zdaje się że serwery nie są w stanie wykryć tego typu programów. Z góry dzięki!

Jedynie creditsy sobie możesz nabijać grając na sharqi rush lub na zwykłej sharqi, chyba nie ma takiego czegoś jak afk bot.

btw na serwerach masz taki plugin co wywala po jakimś czasie afk

W rzeczy samej po pewnym czasie w zależności od serwera następuje kick czyli tzw. "idler". Na pewno coś takiego istnieje, bo zauważyłem gościa, który przez chyba 5 rund stał cały czas na spawnie, gdzie nikt go nie zabije i robił bardzo sporadyczne ruchy cały czas skierowany w dół... ewidenty AFK, a na serwerze był aktywny PB i stawiony timeout. W przeszłości widziałem już ludzi expiących przez boty (co ma sens tylko jeżeli pojazd jest stabilny, inaczej będzie strzelać bez celu lub zginie).

W rzeczy samej po pewnym czasie w zależności od serwera następuje kick czyli tzw. "idler". Na pewno coś takiego istnieje, bo zauważyłem gościa, który przez chyba 5 rund stał cały czas na spawnie, gdzie nikt go nie zabije i robił bardzo sporadyczne ruchy cały czas skierowany w dół... ewidenty AFK, a na serwerze był aktywny PB i stawiony timeout. W przeszłości widziałem już ludzi expiących przez boty (co ma sens tylko jeżeli pojazd jest stabilny, inaczej będzie strzelać bez celu lub zginie).

To nie boty afkują,a trick czata afkuje :D

Człowieka z wciśniętym w łatwo poznać... natomiast wydaje mi się, że już nie raz wywaliło mnie za idlera, pomimo, że naciskałem na przycisk TAB i pisałem na czacie, więc otwarty chat raczej nie pomoże. Moim zdaniem występuje jednak coś w rodzaju bota, który przeskakuje przez ekrany wyników i co kilka minut zmienia broń oraz wykonuje minimalne ruchy i wygląda tak.

post-987798-0-32481900-1377260116_thumb.jpg

post-987798-0-18975300-1377260119_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Szukam] AFK bot   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...