Cheyenne Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dzień Dobry! Rychło w czas zauważyłem, że niektórzy używają afk botów, przypuszczam, że do wbijania kredytów. Czy posiadacie link bądź temat z takim gadżetem? Może być coś uniwersalnego jak tasker (który chciałem użyć, ale przestał działać jak należy), zdaje się że serwery nie są w stanie wykryć tego typu programów. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza
Rocky. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jedynie creditsy sobie możesz nabijać grając na sharqi rush lub na zwykłej sharqi, chyba nie ma takiego czegoś jak afk bot. btw na serwerach masz taki plugin co wywala po jakimś czasie afk Odnośnik do komentarza
Cheyenne Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jedynie creditsy sobie możesz nabijać grając na sharqi rush lub na zwykłej sharqi, chyba nie ma takiego czegoś jak afk bot. btw na serwerach masz taki plugin co wywala po jakimś czasie afk W rzeczy samej po pewnym czasie w zależności od serwera następuje kick czyli tzw. "idler". Na pewno coś takiego istnieje, bo zauważyłem gościa, który przez chyba 5 rund stał cały czas na spawnie, gdzie nikt go nie zabije i robił bardzo sporadyczne ruchy cały czas skierowany w dół... ewidenty AFK, a na serwerze był aktywny PB i stawiony timeout. W przeszłości widziałem już ludzi expiących przez boty (co ma sens tylko jeżeli pojazd jest stabilny, inaczej będzie strzelać bez celu lub zginie). Odnośnik do komentarza
Tigerxy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W rzeczy samej po pewnym czasie w zależności od serwera następuje kick czyli tzw. "idler". Na pewno coś takiego istnieje, bo zauważyłem gościa, który przez chyba 5 rund stał cały czas na spawnie, gdzie nikt go nie zabije i robił bardzo sporadyczne ruchy cały czas skierowany w dół... ewidenty AFK, a na serwerze był aktywny PB i stawiony timeout. W przeszłości widziałem już ludzi expiących przez boty (co ma sens tylko jeżeli pojazd jest stabilny, inaczej będzie strzelać bez celu lub zginie). To nie boty afkują,a trick czata afkuje Odnośnik do komentarza
Vesim Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Najłatwiejszy AFK Bot, stajesz w kierunku ściany i kładziesz coś na klawiszu W. Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!! #PHP-things Odnośnik do komentarza
kingflame Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tylko musisz pilnować końca rundy Albo taskera na miejscu gdize jest przycisk gotowe kładziesz Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą Dobry post? Nie żałuj "lubię to" Odnośnik do komentarza
cheero Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Najłatwiejszy AFK Bot, stajesz w kierunku ściany i kładziesz coś na klawiszu W. Wcisnij enter tak, ze niby cos piszesz na czacie tez do konca rundy cie nie wyrzuci z serwera. Odnośnik do komentarza
kingflame Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wcisnij enter tak, ze niby cos piszesz na czacie tez do konca rundy cie nie wyrzuci z serwera. Mnie wywaliło kilka razy. Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą Dobry post? Nie żałuj "lubię to" Odnośnik do komentarza
Cheyenne Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Człowieka z wciśniętym w łatwo poznać... natomiast wydaje mi się, że już nie raz wywaliło mnie za idlera, pomimo, że naciskałem na przycisk TAB i pisałem na czacie, więc otwarty chat raczej nie pomoże. Moim zdaniem występuje jednak coś w rodzaju bota, który przeskakuje przez ekrany wyników i co kilka minut zmienia broń oraz wykonuje minimalne ruchy i wygląda tak. Odnośnik do komentarza
Cheyenne Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Największy afk na sharqi: http://battlefield.play4free.com/en/profile/2250412872/455864407 lub http://battlefield.play4free.com/en/profile/2389714972 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.